ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR) - dvd 41 - video (6)

Άγνωστοι απάγουν τη Σααντέτ.
pic
13/09/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Βαρτολού και η Σααντέτ στήνουν το σπιτικό που είχαν ονειρευτεί σε ένα χωριό της Μαύρης Θάλασσας. Ο Γιαμάτς μαθαίνει από τον γιατρό της κλινικής ότι η ψυχίατρος που υποτίθεται ότι παρακολουθούσε τη Σενά είχε δολοφονηθεί δύο εβδομάδες πριν και καταλαβαίνει ότι όλο αυτό ήταν στημένο από τον Εμράχ. Λίγο αργότερα, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: H Σααντέτ πηγαίνει στον Βαρτολού, του αποκαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του και του ζητά να τα αφήσει όλα και να φύγουν μαζί μακριά. Αυτή τη φορά εκείνος δέχεται. Λίγο αργότερα, ανακοινώνει την απόφασή του στον Σελίμ. «Πήρα ζωές, μετακίνησα βουνά, πλήγωσα τόσες ψυχές. Νόμιζα ότι κέρδισα, αλλά στην πραγματικότητα έχασα. H Σααντέτ λέει στον Βαρτολού, ότι περιμένει το παιδί του.

H Νεντρέτ, που δεν αντέχει να ζει στο ίδιο σπίτι με τη Σααντέτ, δείχνει στην πεθερά της το τεστ εγκυμοσύνης. Έξαλλη εκείνη, ζητά από την κοπέλα να φύγει. Έτσι, φτάνει η στιγμή να πάρει κι εκείνη μια μεγάλη απόφαση. H Νεντρέτ, δεν αντέχει να ζει στο ίδιο σπίτι με τη Σααντέτ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ