ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR) - dvd 41 - video (3)

O Αλίτσο αποκαλύπτει στον Ιντρίς ότι η Μελιχά ζει.
pic
07/09/2021 - 20:57
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Στο μεταξύ, ο Αλίτσο αποκαλύπτει στον Ιντρίς ότι η Μελιχά ζει. Πηγαίνουν μαζί στο γηροκομείο για να τη δει, αλλά την τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και δεν εμφανίζεται μπροστά της. Ζητά μόνο από τον Αλίτσο να την προσέχει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Σελίμ και ο Βαρτολού επιστρέφουν στο Τσουκούρ νικητές. Ο «βασιλιάς» γκρεμίστηκε και τώρα είναι αυτοί οι κυρίαρχοι της περιοχής. Ενημερώνουν, μάλιστα, τους κατοίκους ότι τα χρέη τους σβήστηκαν και τα σπίτια τους δεν κινδυνεύουν. Ο Σελίμ και ο Βαρτολού επιστρέφουν στο Τσουκούρ νικητές.

Ο Ιντρίς, βλέποντας την απελπισία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των κατοίκων της περιοχής, παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Έτσι, στέλνει τον Γιαμάτς να πει στον αδελφό του ότι θα κάνει αυτό που του ζήτησε. Ο Σελίμ και ο Βαρτολού επιστρέφουν στο Τσουκούρ νικητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Ιντρίς παίρνει την οικογένειά του και φεύγουν από το Τσουκούρ, όμως ούτε ο Βαρτολού ούτε ο Σελίμ είναι ευτυχισμένοι. Ο πρώτος αποφασίζει να ζήσει σε ένα χωριό της Μαύρης Θάλασσας με τη Σααντέτ και ο δεύτερος κλείνεται στον εαυτό του. Σύντομα, όλοι συνειδητοποιούν ότι ο κίνδυνος παραμονεύει… ΣελιΟ Σελίμ και Βαρτολού είναι οι άρχοντες πλέον του Τσουκούρ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ