Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 51 - video (7)

Ο Φερμάν μαζεύει τα πράγματά του.
pic
14/09/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το "7ΜΕΡΕΣ TV"


Ο Φερμάν μαζεύει τα πράγματά του και κοιτάζει για τελευταία φορά το γραφείο του. Όταν βγαίνει στο διάδρομο, το προσωπικό τον αποχαιρετά με ένα τραγούδι και μερικά δώρα. Το δώρο του Αλί είναι μια πυξίδα, όμως ο Φερμάν αρνείται να τον αποχαιρετήσει και του δίνει δύο εβδομάδες περιθώριο για να δει τι θα κάνει. Όταν οι μέρες περνούν και ο Αλί είναι σχεδόν έτοιμος να ανακοινώσει την απόφασή του, η Ναζλί ρίχνει τη μεγάλη βόμβα: είναι έγκυος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Την επόμενη μέρα, η Βουσλάτ πηγαίνει στο γραφείο του Αλί προσπαθώντας για άλλη μια φορά να τον πείσει να μείνει στην κλινική. Εκείνος της αποκαλύπτει πως η Έζο τού έχει στείλει κάποια γράμματα και της τα δίνει να τα διαβάσει. H Βουσλάτ προσπαθεί να πείσει τον Αλί να μείνει στην κλινική.

Ο Φερμάν προσπαθεί να εξηγήσει στην Μπελίζ το γιατί επιμένει στην παραίτησή του και της ανοίγει την καρδιά του. Αφού της ζητά συγνώμη που ήταν απότομος, της λέει πως το να δουλεύουν μαζί τους κάνει κακό, αφού διαρκώς τσακώνονται. Ο Φερμάν ανοίγει την καρδιά του στην Μπελίζ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ