Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 51 - video (6)

H Βουσλάτ προσπαθεί να πείσει τον Αλί να μείνει στην κλινική.
pic
13/09/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το "7ΜΕΡΕΣ TV"


Την επόμενη μέρα, η Βουσλάτ πηγαίνει στο γραφείο του Αλί προσπαθώντας για άλλη μια φορά να τον πείσει να μείνει στην κλινική. Εκείνος της αποκαλύπτει πως η Έζο τού έχει στείλει κάποια γράμματα και της τα δίνει να τα διαβάσει. Συγκινημένη η Βουσλάτ παραδέχεται πως, παρακολουθώντας τον όλον αυτόν τον καιρό να δουλεύει, έχει αλλάξει βαθιά. «Μου έδωσες μια νέα ζωή», του λέει, «δίνεις ελπίδα στους ανθρώπους. Ζήσε λοιπόν όπως θέλεις»...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Φερμάν προσπαθεί να εξηγήσει στην Μπελίζ το γιατί επιμένει στην παραίτησή του και της ανοίγει την καρδιά του. Αφού της ζητά συγνώμη που ήταν απότομος, της λέει πως το να δουλεύουν μαζί τους κάνει κακό, αφού διαρκώς τσακώνονται. Ο Φερμάν ανοίγει την καρδιά του στην Μπελίζ.

Ο Ντορούκ, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το χειρουργείο που έκανε στο κεφάλι, έρχεται πολύ κοντά με τη νεαρή Χαρικά, την κοπέλα που οι γονείς της θεωρούν ότι πάσχει από σχιζοφρένεια. Μάλιστα, την παίρνει και το σκάνε για λίγο από την κλινική. Ο Ντορούκ, έρχεται πολύ κοντά με τη νεαρή Χαρικά.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ