ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 41 - video (6)

Η Ζεϊνέπ γνωρίζει την οικογένεια του Ντουντάρ.
pic
13/09/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Πάνω που η Ζεϊνέπ γνωρίζει την οικογένεια του Ντουντάρ, μαθαίνει πως ο Αλιχάν παίρνει τελικά διαζύγιο από την Εντέρ. Προσπαθεί να κρύψει το σοκ της, όμως είναι ολοφάνερο πια πως έχει αρχίσει να μετανιώνει που αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Ντουντάρ από πείσμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Η Εντέρ λέει στη Ζερίν ότι είναι διατεθειμένη να δώσει διαζύγιο στον Αλιχάν με αντάλλαγμα τις μετοχές της που τις έχει δώσει στον Χαλίτ. Μόνο που η απόφασή της αυτή κάνει έξαλλους και τον Χαλίτ και τον Αλιχάν... Βέβαια, ο τελευταίος ταυτόχρονα συνειδητοποιεί πόσο μεγάλη αγάπη του έχει η αδελφή του. Η απόφασή της Εντέρ κάνει έξαλλους και τον Χαλίτ και τον Αλιχάν...

Η Εντέρ λέει στη Ζερίν ότι είναι διατεθειμένη να δώσει διαζύγιο στον Αλιχάν με αντάλλαγμα τις μετοχές της που τις έχει δώσει στον Χαλίτ για να τις διαχειριστεί! Η Ζερίν δέχεται, γιατί για την ίδια το μόνο που προέχει είναι η ευτυχία του αδελφού της και ξέρει πως μόνο με τη Ζεϊνέπ θα είναι ευτυχισμένος! Η Εντέρ είναι διατεθειμένη να δώσει διαζύγιο στον Αλιχάν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:



ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ