Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 51- περίληψη

Η Ναζλί σοκάρει τον Αλί: "Είμαι έγκυος!"
pic
08/09/2021 - 08:00

Η Σουνά, η κόρη του Τανζού, κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της. Η αξονική αποκαλύπτει πως το πρόβλημα στην καρδιά της είναι ακόμη σοβαρότερο και ο Αλί προτείνει ένα ριψοκίνδυνο τρόπο για να χειρουργηθεί. Ο Τανζού αντιδρά, αλλά ο Φερμάν τού ζητά να τους εμπιστευτεί, κι αυτός τελικά ανάβει το πράσινο φως για να προχωρήσουν. Όλα πηγαίνουν καλά και συγκινημένος ο πατέρας της υπενθυμίζει στους δύο γιατρούς κάτι που ίσως είχαν ξεχάσει: «Εσείς συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον". Το σχόλιο αυτό έρχεται σε μια στιγμή που ο Αλί καλείται να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του: αν θα αφήσει την κλινική για να ακολουθήσει τον Φερμάν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου θα πάει να εργαστεί. Η Βουσλάτ, ξέροντας πως η Ναζλί μπορεί να τον επηρεάσει, προσπαθεί να της δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Όμως, αυτή υπόσχεται στον Αλί πως θα είναι πάντα δίπλα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: H κόρη του Τανζού, κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της.

Στο μεταξύ, ο Ντορούκ, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το χειρουργείο που έκανε στο κεφάλι, έρχεται πολύ κοντά με τη νεαρή Χαρικά, την κοπέλα που οι γονείς της θεωρούν ότι πάσχει από σχιζοφρένεια. Μάλιστα, την παίρνει και το σκάνε για λίγο από την κλινική, για να πάνε σε ένα κοντινό εστιατόριο και να φάνε χάμπουργκερ! Όμως, κάποια στιγμή, πάνω που ο Μουχσίν είχε αντιληφθεί την απουσία τους, η Χαρικά χάνει τις αισθήσεις της και ο Ντορούκ την τρέχει πίσω. Ο Φερμάν προσπαθεί να εξηγήσει στην Μπελίζ το γιατί επιμένει στην παραίτησή του και της ανοίγει την καρδιά του. Αφού της ζητά συγνώμη που ήταν απότομος, της λέει πως το να δουλεύουν μαζί τους κάνει κακό, αφού διαρκώς τσακώνονται. Μετά το χειρουργείο, η Σουνά ανοίγει τα μάτια της και ζητά από τον μπαμπά της, τον Τανζού, να την αφήσει να μείνει μαζί του. Κι εκείνος της υπόσχεται πως δε θα την εγκαταλείψει ποτέ, όμως δευτερόλεπτα μετά η μικρή σταματά να αναπνέει. Ο Φερμάν τη δια σωληνώνει και όλοι πια φοβούνται για κάποια βλάβη στον εγκέφαλο. Ευτυχώς, όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει...

Το κορίτσι θα γίνει τελείως καλά και ο Τανζού ευχαριστεί από καρδιάς τον άνθρωπο που την έσωσε... αυτόν με τον οποίο πάντα κοντράρονταν. Τώρα, οι δυο τους κλείνουν τους παλιούς λογαριασμούς και αγκαλιάζονται ζεστά. Την ίδια στιγμή, ο Αλί, έχοντας δανειστεί το αυτοκίνητο του Φερμάν, πάει βόλτα με τη Ναζλί προσπαθώντας να καθαρίσει το μυαλό του και να αποφασίσει τι θα κάνει. Εκείνη τον ρωτά αν φοβάται και του εξομολογείται πως, βλέποντάς τον να προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματά του, παίρνει και η ίδια θάρρος. Την επόμενη μέρα, η Βουσλάτ πηγαίνει στο γραφείο του προσπαθώντας για άλλη μια φορά να τον πείσει να μείνει στην κλινική. Εκείνος της αποκαλύπτει πως η Έζο τού έχει στείλει κάποια γράμματα και της τα δίνει να τα διαβάσει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO