Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ (SEFİRİN KIZI) - ΔΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά διατίθεται τώρα αποκλειστικά από τη Victory!
28/07/2021 - 12:41
Μπορείτε να αγοράσετε τα 10 πρώτα DVD-Επεισόδια της σειράς, με ένα τηλεφώνημα στο 2107102004 ή στο 8018012004, ή μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας πατώντας εδώ!  

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Ο Σαντζάρ, γιος ενός φτωχού καλλιεργητή, ερωτεύτηκε όταν ήταν μικρός τη Νάρε, την κόρη ενός πρέσβη, η οποία είχε πάει στο Μπόντρουμ για διακοπές. Τα δύο παιδιά, προερχόμενα από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους, αγαπήθηκαν πολύ και για χρόνια πάλευαν για τον έρωτα τους.

Κάποια στιγμή, η Νάρε φεύγει κρυφά από το σπίτι της για να συναντήσει τον Σαντζάρ, όμως, τη νύχτα που επρόκειτο να συναντηθούν, η Νάρε εξαφανίζεται για πάντα. Κάποιοι είπαν ότι έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε, ενώ κάποιοι άλλοι είπαν πως το έσκασε στην Ευρώπη. Κι ένας ερωτευμένος, έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε πως η κόρη του πρέσβη έγινε ένα πολύχρωμο πουλί και πέταξε. 

Η θλιβερή ιστορία της Νάρε και του Σαντζάρ έχει μετατραπεί σε θρύλο!
Κι ενώ η κόρη του πρέσβη εξαφανίστηκε μια νύχτα γάμου, εμφανίζεται και πάλι ξαφνικά μετά από εννέα χρόνια, τη νύχτα ενός άλλου γάμου: εκείνον του Σαντζάρ. Όμως, δεν έρχεται μόνη, αλλά του φέρνει κι ένα δώρο… την κόρη του! 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σειρά δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: