Η Εμπρού Σαχίν εχει εντυπωσιαστεί πολύ με την ιστορία της νέας σειράς της Destan!

Οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά συνεχίζονται και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουλίου.
pic
22/06/2021 - 15:51

Η Εμπρού Σαχίν, η οποία έκανε μια μεγάλη άνοδο στην καριέρα της με τον χαρακτήρα του Reyyan που έπαιξε στη σειρά Hercai και μεταδόθηκε στο ATV, θα εμφανιστεί στις οθόνες TRT 1 την επόμενη σεζόν. Ο Ebru θα αναλάβει τον ηγετικό ρόλο στη σειρά Destan. Η σειρά, η οποία ανακοινώθηκε αρχικά ως Akkız Epic και αργότερα άλλαξε σε Destan, θα μιλά για την αγάπη ενός νεαρού κοριτσιού με τον γιο ενός πανδοχέα σε μια ιστορία πριν οι Τούρκοι ασπαστούν το Ισλάμ κάπου τον 9ο αιώνα. Το θέμα της σειράς, θα ζωντανέψει σε μια σειρά περιοχών που έχουν ήδη εξιτάρει σε μεγάλο βαθμό την Ebru Şahin.

Στα παρασκήνια, λέγεται ότι η Ebru Şahin δέχτηκε το έργο επειδή ήταν πολύ εντυπωσιασμένη με την ιστορία της σειράς, η οποία αφηγείται την περίοδο πριν από τον ασπασμό των Τούρκων στο Ισλάμ. Ενώ οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά, που συνοδεύεται από μια ισχυρή παραγωγή, συνεχίζονται, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουλίου. Ο Emir Khalilzadeh θα  είναι ο σκηνοθέτη της σειράς και το σενάριο της σειράς θα γραφτεί από τους Ayşe Ferda Yılmaz και Sedef Nehir Erdem, οι οποίοι στο παρελθόν υπέγραψαν την ιστορία της τηλεοπτικής σειράς You Tell Black Sea και Sefirin Kızı. Το μόνο όνομα που έχει οριστικοποιηθεί για το καστ της σειράς μέχρι στιγμής ήταν ο Ebru Şahin.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με τον άνδρα ηθοποιό που θα συνοδεύσει την Şahin. Τέλος, είναι ένα από τα θέματα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το ποιος θα είναι ο νέος συμπρωταγωνιστής μαζί με την νεαρά  ηθοποιού Οι φήμες θέλουν ξανά συνεργασία με τον Akın Akınözü.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: