Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 7 - video (3)

Η Εζγκί κάνει μια μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας στον Οζγκιούρ.
pic
18/06/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Η Εζγκί ξεκινά πρώτη το σχέδιο... απόδρασης από το γάμο. Λέει στον Ουνάλ ότι ο καλός της δεν την αφήνει να βγει με μαγιό στη θάλασσα, σίγουρη ότι θα το μεταφέρει στη μαμά της, η οποία θα γίνει έξαλλη μαζί του. Παράλληλα, κάνει μια μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας στον Οζγκιούρ μπροστά στην κυρία Σεβίμ, κάνοντάς τη να αλλάξει γνώμη για εκείνη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Μέσα από τις συμβουλές που δίνει στο υποτιθέμενο ζευγάρι ο Λεβέντ, η Τζανσού καταλαβαίνει ότι μάλλον δεν έχει σκοπό να την παντρευτεί ποτέ. Οι φίλες της προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Στο μεταξύ, οι συμπεθέρες φτάνουν χαρούμενες στην παραλία. Η Τζανσού καταλαβαίνει ότι μάλλον δεν έχει σκοπό να την παντρευτεί ο Λεβέντ.

Ο Λεβέντ βρίσκει τη λύση, προκειμένου να γλιτώσουν ο Οζγκιούρ και η Εζγκί. Τους προτείνει να κάνουν, με τη συμπεριφορά τους, τις μαμάδες τους να μη θέλουν να γίνει αυτός ο γάμος. Τους δίνει, μάλιστα, και τις κατάλληλες συμβουλές. Εκείνοι, απελπισμένοι καθώς είναι, ακολουθούν το φιλόδοξο σχέδιό του. Ο Λεβέντ βρίσκει τη λύση, προκειμένου να γλιτώσουν ο Οζγκιούρ και η Εζγκί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Προκειμένου να γλιτώσουν από τις μαμάδες τους, που θέλουν να τους παντρέψουν και γρήγορα, ο Οζγκιούρ και η Εζγκί στήνουν έναν καινούργιο κόλπο. Δεν έχουν υπολογίσει όμως τον έρωτα, που ήδη τους έχει χτυπήσει την πόρτα... Ο Οζγκιούρ και η Εζγκί είναι ερωτευμένοι, αλλά δεν το παραδέχονται!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ