Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 07 - περίληψη

Ο Οζγκιούρ και η Εζγκί είναι ερωτευμένοι, αλλά δεν το παραδέχονται!
pic
16/06/2021 - 08:00

Προκειμένου να γλιτώσουν από τις μαμάδες τους, που θέλουν να τους παντρέψουν και γρήγορα, ο Οζγκιούρ και η Εζγκί στήνουν έναν καινούργιο κόλπο. Δεν έχουν υπολογίσει όμως τον έρωτα, που ήδη τους έχει χτυπήσει την πόρτα. Ο Λεβέντ βρίσκει τη λύση, προκειμένου να γλιτώσουν ο Οζγκιούρ και η Εζγκί. Τους προτείνει να κάνουν, με τη συμπεριφορά τους, τις μαμάδες τους να μη θέλουν να γίνει αυτός ο γάμος. Τους δίνει, μάλιστα, και τις κατάλληλες συμβουλές. Εκείνοι, απελπισμένοι καθώς είναι, ακολουθούν το φιλόδοξο σχέδιό του. Μέσα από τις συμβουλές που δίνει στο υποτιθέμενο ζευγάρι ο Λεβέντ, η Τζανσού καταλαβαίνει ότι μάλλον δεν έχει σκοπό να την παντρευτεί ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Λεβέντ βρίσκει τη λύση, προκειμένου να γλιτώσουν ο Οζγκιούρ και η Εζγκί.

Οι φίλες της προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Στο μεταξύ, οι συμπεθέρες φτάνουν χαρούμενες στην παραλία. Η Εζγκί ξεκινά πρώτη το σχέδιο... απόδρασης από το γάμο. Λέει στον Ουνάλ ότι ο καλός της δεν την αφήνει να βγει με μαγιό στη θάλασσα, σίγουρη ότι θα το μεταφέρει στη μαμά της, η οποία θα γίνει έξαλλη μαζί του. Παράλληλα, κάνει μια μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας στον Οζγκιούρ μπροστά στην κυρία Σεβίμ, κάνοντάς τη να αλλάξει γνώμη για εκείνη. Όταν, μάλιστα, την ακούει να λέει στο γιο της ότι πρέπει να σταματήσει από τη δουλειά του για να είναι συνέχεια μαζί της, νιώθει ότι θα πάθει ανακοπή. «Έκανε το παιδί μου σκυλάκι της!», λέει στην Φιτνάτ. «Μια τρελή βγήκε από αυτό το κορίτσι!», της απαντά έντρομη εκείνη. 

Το κόλπο πιάνει, οι συμπεθέρες δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πια το γάμο, ενώ η μαμά της Εζγκί με τον Ουνάλ φεύγουν άρον άρον. «Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις. Αυτός που σου φέρεται έτσι σήμερα, πώς θα σου φέρεται αύριο;», της λένε καθώς τη χαιρετούν. Ο Οζγκιούρ και η Εζγκί επιστρέφουν ικανοποιημένοι στην Κωνσταντινούπολη, αφού όλα ήρθαν όπως τα υπολόγιζαν. Εκτός από τον έρωτα, που ήδη τους έχει χτυπήσει την πόρτα... Κι όσο κι αν θέλουν να κάνουν πως δεν τρέχει τίποτα, είναι εμφανές πια σε όλους πως ο ένας καίγεται για τον άλλον. Αυτό, βέβαια, δεν περνά απαρατήρητο και από την Γκιζέμ, όταν τους βλέπει να φτάνουν μαζί στο εστιατόριο.

Ο Εμρέ, θέλοντας την πειράξει, της λέει: «Σου πήρε και τη δουλειά και τον έρωτα μέσα από τα χέρια!». Δεν είναι, όμως, η μόνη που είναι προβληματισμένη. Σε άσχημη κατάσταση είναι και ο Οζάν, αφού η Ντενίζ κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά της. Ο φίλος του υπόσχεται να τον βοηθήσει κι αυτόν για να την κερδίσει. Στο μεταξύ, η Γιεσίμ πηγαίνει στο εστιατόριο για να ζητήσει συγγνώμη από τον Οζγκιούρ για τον άρθρο και δεν κρύβει το ενδιαφέρον της για εκείνον,  προκαλώντας τη ζήλια της Εζγκί. Έτσι, όταν της τηλεφωνεί ο Σερντάρ και της προτείνει να βγουν, εκείνη δέχεται. Τώρα είναι η σειρά του Οζγκιούρ να ζηλέψει. Η Φιτνάτ πηγαίνει στη Σεβίμ και της ανακοινώνει ότι βρήκε νέα νύφη για το γιο της. Εκείνη, που δεν θέλει πλέον ούτε να σκέφτεται ότι ο γιος της θα μείνει με την Εζγκί, του τηλεφωνεί και του το ανακοινώνει...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO