Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 6 - video (6)

Ο Λεβέντ κάνει ένα μεγάλο λάθος μπερδεύοντας περισσότερο τα πράγματα.
pic
14/06/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Λεβέντ κάνει ένα μεγάλο λάθος. Προκειμένου να καθησυχάσει τον Σερντάρ, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει μεταξύ του Οζγκιούρ και της Εζγκί, του λέει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με την αδελφή του. Η βραδιά λήγει επεισοδιακά, χωρίς όμως ευτυχώς να αποκαλυφθεί το μεγάλο τους μυστικό...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Η ώρα του γάμου φτάνει και ο Σερντάρ είναι μαζί με την αδελφή του τη Γιεσίμ. Κι όπως αποδεικνύεται, αυτή δεν είναι άλλη από τη δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη στον Οζγκιούρ και του κόλλησε την ταμπέλα «Ο κύριος Λάθος»! Ο Οζγκιούρ βρήκε τον άνθρωπο που τον έβγαλε «Ο κύριος Λάθος»

Σε άσχημη κατάσταση είναι και ο Σονέρ, αφού η αρραβωνιαστικιά του τον αποχαιρέτησε μετά την αποβολή της. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το πρόβλημά του, αλλά το γεγονός ότι νομίζει πως η Εζγκί είναι ζευγάρι με τον Οζγκιούρ. Η φίλη του η Γκιζέμ του εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους κι έτσι αποφασίζει να τη διεκδικήσει και πάλι. Ο Σονέρ αποφασίζει να τη διεκδικήσει και πάλι την αρραβωνιαστικιά του.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ