Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 6 - video (3)

Ο Λεβέντ έρχεται σε δύσκολη θέση.
pic
11/06/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Η Τζανσού βγαίνει για ψώνια με τον Λεβέντ και τους βλέπει μια φίλη της πρώην γυναίκας του, η οποία την ενημερώνει αμέσως. Εκείνη, φυσικά, χωρίς να χάσει χρόνο, βάζει την κόρη τους να του τηλεφωνήσει, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Η Σεβίμ είναι πολύ χαρούμενη με την επιλογή του γιου της. Από την πρώτη στιγμή που είδε την Εζγκί, την έβαλε στην καρδιά της κι είναι σίγουρη ότι ταιριάζει απόλυτα με τον Οζγκιούρ. «Είμαι χαρούμενη που ο γιος μου έχει μια κοπέλα σαν εσένα», της λέει και της κάνει δώρο ένα βραχιόλι. Εκείνη νιώθει, για μία ακόμη φορά, πολύ άσχημα. Η Σεβίμ είναι πολύ χαρούμενη με την επιλογή του γιου της.

Η Εζγκί νιώθει απελπισμένη και οι φίλοι της προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Η μόνη λύση για να μη χάσει τον Σερντάρ είναι να καταφέρουν να τον πείσουν να μην πάει στο γάμο. Κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται αδύνατον... Η Εζγκί νιώθει μόνη και απελπισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Σερντάρ φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην Εζγκί και τον Οζγκιούρ, οι οποίοι όμως καταφέρνουν τελικά να πείσουν τους δικούς τους ότι είναι ζευγάρι. Μόνο που, μέσα από αυτήν την καλοστημένη παράσταση, ανοίγει η όρεξη της Σεβίμ και της Νεβίμ, οι οποίες αρχίζουν να ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους! Ο Σονέρ θέλει να πάλι την Εζκί και ο Οζγκιούρ ζηλεύει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ