Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 06 - περίληψη

Ο Σονέρ θέλει να πάλι την Εζκί και ο Οζγκιούρ ζηλεύει.
pic
09/06/2021 - 08:00

Η Εζγκί νιώθει απελπισμένη και οι φίλοι της προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Η μόνη λύση για να μη χάσει τον Σερντάρ είναι να καταφέρουν να τον πείσουν να μην πάει στο γάμο. Κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται αδύνατον... Η Σεβίμ είναι πολύ χαρούμενη με την επιλογή του γιου της. Από την πρώτη στιγμή που είδε την Εζγκί, την έβαλε στην καρδιά της κι είναι σίγουρη ότι ταιριάζει απόλυτα με τον Οζγκιούρ. «Είμαι χαρούμενη που ο γιος μου έχει μια κοπέλα σαν εσένα», της λέει και της κάνει δώρο ένα βραχιόλι. Εκείνη νιώθει, για μία ακόμη φορά, πολύ άσχημα. Παράλληλα, η Τζανσού βγαίνει για ψώνια με τον Λεβέντ και τους βλέπει μια φίλη της πρώην γυναίκας του, η οποία την ενημερώνει αμέσως. Εκείνη, φυσικά, χωρίς να χάσει χρόνο, βάζει την κόρη τους να του τηλεφωνήσει, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση. Σε άσχημη κατάσταση είναι και ο Σονέρ, αφού η αρραβωνιαστικιά του τον αποχαιρέτησε μετά την αποβολή της. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το πρόβλημά του, αλλά το γεγονός ότι νομίζει πως η Εζγκί είναι ζευγάρι με τον Οζγκιούρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Εζγκί νιώθει μόνη και απελπισμένη.

Η φίλη του η Γκιζέμ του εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους κι έτσι αποφασίζει να τη διεκδικήσει και πάλι. Η ώρα του γάμου φτάνει και ο Σερντάρ είναι μαζί με την αδελφή του τη Γεσίμ. Κι όπως αποδεικνύεται, αυτή δεν είναι άλλη από τη δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη στον Οζγκιούρ και του κόλλησε την ταμπέλα «Ο κύριος Λάθος»!
«Μπορείς να φανταστείς τη ζημιά που μου προκάλεσες;», λέει με έντονο ύφος ο Οζγκιούρ στη Γεσίμ, η οποία είναι φανερό πως είναι τσιμπημένη μαζί του. Κάτι που ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητο από την Εζγκί, που για πρώτη φορά νιώθει να τον ζηλεύει. Κι εκείνος, βέβαια, δεν πετάει από τη χαρά του όταν τη βλέπει να χορεύει με το γιατρό.

Ο Λεβέντ, από την άλλη, κάνει ένα μεγάλο λάθος. Προκειμένου να καθησυχάσει τον Σερντάρ, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει μεταξύ του Οζγκιούρ και της Εζγκί, του λέει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με την αδελφή του. Η βραδιά λήγει επεισοδιακά, χωρίς όμως ευτυχώς να αποκαλυφθεί το μεγάλο τους μυστικό...!Οι συμπεθέρες αναλαμβάνουν και πάλι δράση! Σεβίμ και Νεβίμ συμμαχούν κι αποφασίζουν να αρραβωνιάσουν τα παιδιά τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την ίδια στιγμή, ο Σονέρ πηγαίνει και πάλι στην Γκιζέμ και της ανακοινώνει ότι θέλει να τα ξαναβρεί με την Εζγκί. Εκείνη υπόσχεται να τον βοηθήσει, όμως με έναν όρο: μόλις τα ξαναβρούν, να της ζητήσει να παραιτηθεί από το εστιατόριο του Οζγκιούρ! 

Οι συμπεθέρες αναλαμβάνουν και πάλι δράση! Σεβίμ και Νεβίμ συμμαχούν κι αποφασίζουν να αρραβωνιάσουν τα παιδιά τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την ίδια στιγμή, ο Σονέρ πηγαίνει και πάλι στην Γκιζέμ και της ανακοινώνει ότι θέλει να τα ξαναβρεί με την Εζγκί. Εκείνη υπόσχεται να τον βοηθήσει, όμως με έναν όρο: μόλις τα ξαναβρούν, να της ζητήσει να παραιτηθεί από το εστιατόριο του Οζγκιούρ!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO