ΑΠΙΣΤΙΑ (SADAKATSİZ) - ΔΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά διατίθεται τώρα αποκλειστικά από τη Victory!
02/06/2021 - 22:22
Μπορείτε να αγοράσετε τα 10 πρώτα DVD-Επεισόδια της σειράς, με ένα τηλεφώνημα στο 2107102004 ή στο 8018012004, ή μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας πατώντας εδώ!  

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Η σειρά αποτελεί διασκευή της εξαιρετικής παραγωγής του BBC1 «Dr Foster»

Η Ασιγιά είναι μια επιτυχημένη γιατρός, παντρεμένη με τον Βολκάν, έναν υπέροχο σύζυγο και θαυμάσιο πατέρα για τον γιό τους τον Αλί, καθώς οι τρεις τους ζουν μια ζωή γεμάτη με ηρεμία και ευτυχία. Ο γάμος της Ασιγιά και του Βολκάν βασίζεται στην ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία αγάπη, ενώ στα μάτια της Ασιγιά η σχέση τους είναι τόσο αγνή όσο τα λευκά τριαντάφυλλα. Μέχρι τη στιγμή που η Ασιγιά ανακαλύπτει μια μακριά ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του Βολκάν, οπότε συνειδητοποιεί ότι ζει μια ζωή γεμάτη ψέματα. Όταν οι λεπτομέρειες της απιστίας βγαίνουν στην επιφάνεια, η Ασιγιά θα βάλει το σχέδιό της σε εφαρμογή...

Στην ιστορία αυτή, η Ασιγιά αρνείται να είναι θύμα μιας ζωής την οποία της επιβάλλουν οι άλλοι και βάζει σκοπό της ζωής της να εκδικηθεί τον σύζυγό της, αλλά και όλους εκείνους που την έχουν προδώσει.

Η εξαιρετική ηθοποιός Τζανσού Ντερέ στο ρόλο της απατημένης συζύγου δικαιώνει την επιλογή της παραγωγής στο πρόσωπό της, καθώς σε κάθε φάση της διαδικασίας, από την ανακάλυψη που κάνει ότι ο άντρας της την απατά, μέχρι την αποκάλυψη ενώπιόν του και ενώπιον της νεαρής ερωμένης του, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σειρά δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: