Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 05 - περίληψη

Η Εζγκί εχει την "ευχή" της μητέρας του Οζγκιούρ.
pic
02/06/2021 - 08:00
Η Σεβίμ και η Εμπρού έχουν αρχίσει να κάνουν άσχημες σκέψεις, αφού οι ώρες περνούν και το ζευγάρι δεν λέει να επιστρέψει. Την ίδια στιγμή, η Τζανσού μαθαίνει ότι η ξαδέλφη της είχε κανονίσει να βγει και με το θυρωρό της πολυκατοικίας, τον Χαϊντάρ... Οι «ναυαγοί» περνούν το βράδυ τους σε μια έρημη παραλία με μοναδική συντροφιά μια κατσίκα! Όπως αποδεικνύεται, όμως, όλη αυτή η περιπέτεια τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον και να έρθουν πιο κοντά. Η Εζγκί, μάλιστα, έχει αρχίσει να αλλάζει γνώμη για τον «κύριο Λάθος» και είναι σίγουρη ότι, κατά βάθος, είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που θέλει να δείχνει. «Λέγοντας ότι δεν πιστεύεις στην αγάπη, έχεις αναπτύξει ένα είδος προστασίας και αυτό σε κρατά σε ισορροπία. Με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησες ένα μηχανισμό ελέγχου. Ξέρεις πως, αν ερωτευτείς, θα χάσεις την ισορροπία σου», του λέει κάποια στιγμή, προκαλώντας την αντίδρασή του.

Στο μεταξύ, στο σπίτι του Οζγκιούρ επικρατεί ένας μικρός πανικός. Η μητέρα του και η αδελφή του ανησυχούν πολύ, ενώ ο γαμπρός του, ο Κερέμ, αποφασίζει να ψάξει γι’ αυτούς στα νοσοκομεία και τα αστυνομικά τμήματα, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει κάτι. Έτσι, η Εμπρού αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Οζάν, ο οποίος, μόλις μαθαίνει τα νέα για το φίλο του, αποφασίζει να πάει στην Γκότσεκ. Την ίδια ακριβώς σκέψη έχει και η Τζανσού, την οποία όμως περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Λεβέντ, που έχει αρχίσει να θορυβείται από τη στάση της, της ανακοινώνει ότι θα πάει μαζί της. Την παρέα συμπληρώνει και η Ντενίζ. Οι ώρες περνούν, η κατάσταση παραμένει ίδια κι έτσι η Σεβίμ αποφασίζει να ενημερώσει τη μητέρα της Εζγκί. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Οζγκιούρ και την Εζγκί το επόμενο πρωί. Το φουσκωτό, που ήταν η μόνη ελπίδα σωτηρίας τους, είναι εξαφανισμένο και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η κατσίκα, η οποία μάσησε το σχοινί! Οι ελπίδες τους πια να φύγουν από αυτήν την έρημη παραλία είναι ελάχιστες. Κι εκεί που νιώθουν την απελπισία να τους κυριεύει, βλέπουν ξαφνικά να φτάνει ένα σκάφος. Πάνω στον ενθουσιασμό της, εκείνη κάνει το λάθος να ζητήσει βοήθεια, παρά τις αντιρρήσεις του Οζγκιούρ, ο οποίος αποδεικνύεται ότι είχε απόλυτο δίκιο. Οι τύποι είναι έμποροι ναρκωτικών, κι όταν τους βλέπουν βγάζουν όπλα και τους απειλούν. Τελικά οι δυο τους βρίσκονται δεμένοι χειροπόδαρα μέσα στην καλύβα.

Παράλληλα, ο Οζάν φτάνει στην Γκότσεκ και αποφασίζει να πάει για έρευνα με το σκάφος μαζί με τον Κερέμ. Εκείνη τη στιγμή, του τηλεφωνεί και η Ντενίζ και τον ενημερώνει ότι έχουν φτάσει κι αυτοί εκεί, οπότε αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι εξαφανισμένοι καταφέρνουν να σωθούν χάρη στην κατσίκα, την οποία βάζουν να μασήσει το σχοινί με το οποίο τους έχουν δέσει… Ο Οζάν, ο Κερέμ, η Ντενίζ, η Τζανσού και ο Λεβέντ βρίσκουν το σκάφος του Οζγκιούρ ακυβέρνητο στο πέλαγος. Το αίμα που βλέπουν στο χαλί και τα ρούχα της Εζγκί τούς βάζουν σε άσχημες σκέψεις και ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Εζγκί και ο πατριός της φτάνουν επίσης στην Γκότσεκ και πηγαίνουν αμέσως στο σπίτι της Σεβίμ. Οι δύο συμπεθέρες γίνονται κολλητές.

Στο μεταξύ, ο Οζγκιούρ και η Εζγκί καταφέρνουν να κλέψουν το σκάφος των εμπόρων ναρκωτικών και ξεκινούν το ταξίδι τους προς τη σωτηρία, που καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα, αφού η περιπέτειά τους στέκεται αφορμή για να συλλάβει η αστυνομία μια μεγάλη σπείρα ναρκωτικών. Αφού δίνουν την κατάθεσή τους και δέχονται τα συγχαρητήρια του διοικητή, συναντιούνται με τους φίλους τους, οι οποίοι τους ενημερώνουν ότι η μητέρα της Εζγκί και ο Ουνάλ βρίσκονται στο σπίτι της Σεβίμ. Πάνω στον πανικό τους, εκείνοι αποφασίζουν να τους πουν ότι έχουν χωρίσει. Όταν φτάνουν εκεί, όμως, καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, έτσι συνεχίζουν να υποδύονται το αγαπημένο ζευγάρι. Η Εζγκί, μάλιστα, οργανώνει όλη την προετοιμασία για τη βραδιά της χένας, γεγονός που ενθουσιάζει τη μητέρα και την αδελφή του Οζγκιούρ. «Όσο και να σ’ ευχαριστήσω, δεν φτάνει. Όχι μόνο γι’ αυτό που έκανες. Που είσαι στη ζωή του αδελφού μου. Που ήρθες εδώ μαζί του και έκανες τη μαμά μου ευτυχισμένη. Επειδή είσαι πολύ ευγενική και ειλικρινής! Ελπίζω να μη χωρίσετε ποτέ και να είστε πολύ ευτυχισμένοι!», της λέει η Εμπρού, κάνοντάς τη να νιώθει τύψεις...Η Τζανσού και η Ντενίζ συμβουλεύουν την Εζγκί να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτήν την ιστορία. Από την αντίδρασή της, όμως, καταλαβαίνουν ότι μάλλον είναι τσιμπημένη με τον Οζγκιούρ, κάτι βέβαια που εκείνη αρνείται. Η μητέρα της, από την άλλη, είναι ενθουσιασμένη με τη συμπεθέρα της. «Στο τέλος, φάνηκες έξυπνη και έκανες μια εξαιρετική επιλογή!», της λέει. Η βραδιά της χένας πάει πολύ καλά και η Εζγκί αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους καλεσμένους, που περίμεναν πώς και πώς να γνωρίσουν την κοπέλα του Οζγκιούρ.

 Ο Σονέρ πηγαίνει με την αρραβωνιαστικιά του στο ιατρείο του Σερντάρ προκειμένου να την εξετάσει, γιατί αισθάνεται πόνους. Εκείνος τους ενημερώνει ότι η Σεντά απέβαλε και πρέπει να μπει επειγόντως στο χειρουργείο. Το γεγονός αυτό στέκεται αφορμή για να χάσει την πτήση του για Νέα Υόρκη, έτσι αποφασίζει κι αυτός να πάει στην Γκότσεκ, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ποιοι άλλοι βρίσκονται εκεί. Η Εζγκί, ο Οζγκιούρ και η παρέα τους ξεκινούν για μία βόλτα με το σκάφος. Καθώς όμως φτάνουν στην προβλήτα, πέφτουν πάνω στον Σερντάρ. Η Εζγκί μόλις έχασε και την τελευταία της ελπίδα να συμβεί κάτι ανάμεσά τους...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO