Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 04 - περίληψη

Ο Οζγκιούρ και η Εζγκί ναυαγούν και το απολαμβάνουν.
pic
26/05/2021 - 08:00

Τα ’θέλε και τα ’πάθε ο Οζγκιούρ, που είπε να κάνει μια στάση για πρωινό και βρέθηκε να τα λέει με την υποψήφια πεθερά του. Όσο για την Εζγκί, το φυσάει και δεν κρυώνει, αφού ξέρει πως αν καταλάβει η μαμά της τι σκαρώνει, δεν γλιτώνει με τίποτα! Η Νεβρίν είναι ενθουσιασμένη με το νέο αμόρε της κόρης της. Όταν μαθαίνει, μάλιστα, ότι ο Οζγκιούρ θα πάει στο γάμο της αδελφής του με την κόρη της, τρελαίνεται από τη χαρά της, αφού θεωρεί ότι έχει σοβαρό σκοπό. «Ελπίζω επιτέλους να χαμογελάσει το πρόσωπο της κόρης μου», λέει στον Ουνάλ, όταν μένουν μόνοι τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: ο Οζγκιούρ βγαζει selfie με την υποψήφια πεθερά του.

Κι ενώ ο Οζγκιούρ το παίζει άνετος, η Εζγκί κοντεύει να σκάσει, αφού οι δυο τους δεν ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτήν τη συνάντηση και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ευτυχώς, καταφέρνουν να τα μπαλώσουν και το μυστικό τους δεν αποκαλύπτεται. Καθώς φεύγουν, μάλιστα, η Νεβρίν τους δίνει και δύο καλάθια με τοπικά προϊόντα, για να τα προσφέρει ο Οζγκιούρ στην οικογένειά του. Το ίδιο ενθουσιασμένη είναι και η άλλη πεθερά, η Σεβίμ, που περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει την κοπέλα του γιου της, ενώ έχει ενημερώσει και όλους τους γνωστούς της. «Αν μπει αυτή η κοπέλα στην καρδιά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους παντρέψω», λέει στην κόρη της, την Εμπρού. Τα πράγματα πάνε όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί.

Η Εζγκί μπαίνει αμέσως στην καρδιά της. «Πλέον, αυτό το μέρος θεωρείται και δικό σου σπίτι», της λέει από την πρώτη στιγμή. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχε ενημερώσει η Σεβίμ είναι και η θεία του Οζγκιούρ, η Φιτνάτ, η οποία δεν φημίζεται για τη διακριτικότητά της. Έτσι, πριν προλάβουν καλά καλά να τακτοποιηθούν με την Εζγκί στα δωμάτιά τους, καταφθάνει εκείνη και τους βομβαρδίζει με ερωτήσεις! Ο Οζγκιούρ ξέρει ότι δεν έχουν καμία ελπίδα κι έτσι παίρνει την «αγαπημένη» του και φεύγουν άρον άρον. Η Τζανσού, από την άλλη, έχει αρχίσει τα καψόνια στον Λεβέντ. Του λέει ψέματα ότι έχει δουλειά και δεν μπορεί να βγει μαζί του. Κι ενώ εκείνον αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια, εκείνη τηλεφωνεί στην μητέρα της Εζγκί και μαθαίνει ότι η κόρη της πέρασε από εκεί μαζί με τον Σερντάρ. Μόνο που ο Σερντάρ είναι ακριβώς απέναντί της εκείνη της στιγμή κι αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Πού είναι άραγε η ξαδέλφη της και με ποιον; Και γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνό της; Το περίεργο είναι πως ούτε η Ντενίζ γνωρίζει. Οι δυο τους κανονίζουν να συναντηθούν, λίγο αργότερα, για να δουν τι θα κάνουν. Η Τζανσού κάνει το λάθος και πηγαίνει στο εστιατόριο του Οζγκιούρ, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τη φίλη της, αφού εκεί είναι και ο Οζάν. Την ίδια στιγμή, ο Οζγκιούρ και η Εζγκί πηγαίνουν βόλτα με το σκάφος και κανονίζουν τι θα πουν σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις, που μπορεί να τους κάνουν η μαμά του και οι φίλες της. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, ενώ εκείνη καταλαβαίνει ότι ο άντρας που υποτίθεται ότι έχει σχέση μαζί του, είναι λάτρης της ελευθερίας και δεν έχει ερωτευτεί ποτέ.

Η Φιτνάτ, που παρατηρεί ότι στην ετικέτα των προϊόντων που έστειλε η μητέρα της Εζγκί υπάρχει το τηλέφωνο της επιχείρησής της, προτρέπει τη Σεβίμ να τηλεφωνήσει στη συμπεθέρα για να την ευχαριστήσει και με την ευκαιρία να κανονίσει και μια συνάντηση μαζί της. Εκείνη, που πολύ το θέλει αλλά φοβάται την αντίδραση του γιου της, δεν το τολμάει. Την ίδια στιγμή, ο Οζάν αναγκάζεται να πει στην Τζανσού και στην Ντενίζ όλη την αλήθεια για τη συμφωνία που έχει κάνει η φίλη τους με το φίλο του, για να μην ανησυχούν. Εκείνες βέβαια μένουν άφωνες, αφού δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τα όσα έκανε πίσω από την πλάτη τους η Εζγκί. Γνωρίζοντας, μάλιστα, και τη φήμη που έχει ο Οζγκιούρ σε σχέση με τις γυναίκες, αρχίζουν να ανησυχούν.

Η Ντενίζ ζητά από τον Οζάν μόλις επιστρέψουν να την απολύσει, για να μην έχει καμία σχέση μαζί του. Τζανσού: Η Εζγκί είναι πολύ αφελής στις σχέσεις της. Για τον κύριο Οζγκιούρ αυτό είναι ίσως ένα παιχνιδάκι. Αν, όμως, εκείνη του ανοίξει την καρδιά της; Οζάν: Ο Οζγκιούρ δεν είναι κακός, μην ανησυχείτε καθόλου. Θα του πω να μείνει μακριά της. Η Τζανσού τηλεφωνεί ξανά στην Εζγκί, η οποία αυτήν τη φορά σηκώνει το κινητό της. Δεν προλαβαίνουν, όμως, να ολοκληρώσουν την κουβέντα τους, αφού πέφτει η μπαταρία. Πάνω στα νεύρα της εκείνη, πετάει αυτό που κρατάει στα χέρια της στη θάλασσα.

Κι όταν ο Οζγκιούρ την ενημερώνει ότι ήταν τα κλειδιά του σκάφους, την πιάνει πανικός! Τώρα πώς θα γυρίσουν πίσω; Η μόνη λύση είναι το φουσκωτό, μόνο που κι εκεί αποδεικνύονται άτυχοι. Λίγο αργότερα, συνειδητοποιούν ότι τελείωσαν τα καύσιμα και μάλλον πρέπει να περάσουν τη νύχτα τους στη μέση του πελάγους, κάνοντας κουπί προς το άγνωστο...

Οι ώρες περνούν η Σεβίμ συνειδητοποιεί ότι ο γιος της έχει ξεχάσει το κινητό του στο σπίτι κι αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη μητέρα της Εζγκί, προκειμένου να της δώσει το νούμερο της για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί του. Οι συμπεθέρες τα βρίσκουν αμέσως, ενώ ο Ουνάλ όταν ακούει το όνομα Σεβίμ αρχίζει να ανησυχεί… Κι ενώ ο Οζγκιούρ και η Εζγκί καταφέρνουν αργά το βράδυ να φτάσουν σε με μια έρημη ακτή, όπου υπάρχει μόνο μια κατσίκα, η Τζανσού και η Ντενίζ αποφασίζουν να πάνε στο Γκότσεκ για να δουν τι συμβαίνει με τη φίλη τους…


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO