Χαζάλ Καγιά: Δεν έπεσα ποτέ στην παγίδα να μην είμαι ο εαυτός μου!

Η Χαζάλ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί.
pic
11/05/2021 - 12:17

Η Hazal Kaya τόνισε ιδιαίτερα ότι ενώ έκανε καριέρα, δεν εγκατέλειψε την πραγματοποίηση άλλων ονείρων ταυτόχρονα. «Ήθελα πάντα να είμαι νεαρή μητέρα και αυτό δυσκόλεψε τα πάντα στην πορεία μου μέχρι εδώ. Η Hazal Kaya δήλωσε ότι στάθηκε ενάντια σε στερεότυπα που δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό που αγαπάς και συγχρόνως να είσαι νεαρή μητέρα «Όταν το σκέφτομαι τώρα, συνειδητοποιώ πόσο είμαι εναντίον σε όλα αυτά. Έτσι δεν έπεσα σε αυτήν την παγίδα δηλαδή να κάνω πίσω ή να τα παρατήσω με κανέναν τρόπο. Στην πραγματικότητα, δεν έχω πέσει ποτέ στην παγίδα «να είμαι έτσι».

Το να μην είμαι πρόωρη μητέρα ήταν κάτι τέτοιο για μένα. Γιατί όχι? Μπορώ να το κάνω ως παιδί και όχι σαν καριέρα, αλλά μπορώ να κάνω αυτό που είμαι χαρούμενος όταν είμαι ευτυχισμένος και η δουλειά μου δεν μπορεί να το αποτρέψει». Υπογραμμίζοντας ότι το επάγγελμά της είναι να γνωρίζει και να κατανοεί τους ανθρώπους, η Hazal, αγνοώντας τον εαυτό της και τις επιθυμίες της, τόνισε ότι δεν μπορεί να δουλεύει και να ενεργεί χωρίς πρώτα να μην τα έχει βρει με τον εαυτό της και συνέχισε ως εξής: «Επειδή πάντα πίστευα ότι κάνουμε μια δουλειά για να γνωρίζουμε και να κατανοούμε τους ανθρώπους, να μαθαίνουμε από την συμπεριφορά τους. Θέλω να πω, πώς μπορεί να κάνω μια δουλειά για τόσους πολλούς αγνοώντας τον εαυτό μου όσο και τις επιθυμίες μου και δεν θα καβαλήσω ποτέ το «καλάμι για τα αστέρια» Έχω απόλυτη συναίσθηση τι κάνω ποια είμαι και που πάω έτσι είναι όλη μου η ζωή.

Σχολιάζοντας ότι διάσημα ονόματα που παίζουν στην τηλεοπτική σειρά η Kaya συνέχισε τα λόγια της ως εξής: «Είναι ηθοποιοί, είναι ήδη διάσημοι, προσπαθήσαμε και στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιώ έναν πράγμα. «Όχι, δεν μπορώ να είμαι εδώ για 15 χρόνια μόνο και μόνο επειδή είμαι όμορφη, έχω εργαστεί σκληρά, για να φτάσω εδώ, είμαι ταλαντούχος άνθρωπος. Και έκανα το καλύτερο δυνατό για να βελτιώσω αυτές τις δεξιότητες. Μπορείτε να με κρίνεται για αυτό, να πείτε τα πάντα έχω προσφέρει και έχω δώσει χώρο σε πολλούς σε αυτήν την δουλειά, αλλά τώρα θέλω να γίνω μητέρα, γέννησα ένα παιδί και μεγάλωσα τον Fikret με μεγάλη ευτυχία. Είναι τώρα 15 μηνών ήταν για εμένα και πολλές άλλες σαν εμένα ένας προσωπικός άθλος ενώ δούλευα.

Τελειώνοντας μας είπε χαρακτηριστικά (για να το δέσουμε με τον «άθλο την μάνας») για την περίοδο που έπαιζε στο Άσκο-ı Memnu, όπου ήταν πολύ αδύναμη και υπέφερε πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λέγοντας «Πόσο αδύναμη ήμουν στο πρόσωπο στο μέγεθος μέσης…δύσκολες μέρες.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: