ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR) - dvd 24 - περίληψη

Ο Γιαμάτς ίσως για τελευταία φορά αντιμέτωπος με τον Βαρτολού.
pic
12/05/2021 - 08:00

Η Καρατζά τσακώνεται με τον Τζελασούν μέσα στο αυτοκίνητο κι εκείνος, πάνω στον εκνευρισμό του, χάνει τον έλεγχο και τρακάρει. Λίγο αργότερα, ο Σελίμ τους εντοπίζει, παίρνει τη γυναίκα του και την κόρη του, που έχουν τραυματιστεί ελαφρά, και τις πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο. Ο Ιντρίς δίνει το όπλο του στον Γιαμάτς και του θυμίζει ότι η διορία έχει τελειώσει. Αφού ο Βαρτολού δεν έφυγε από το Τσουκούρ, θα πρέπει να τον σκοτώσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Σελίμ εντοπίζει την γυναίκα του στο αυτοκίνητο του Τζελαστούν.

Στο μεταξύ, ο Σελίμ, που νομίζει ότι ο Βαρτολού προσπάθησε να απαγάγει τη γυναίκα του και την κόρη του, πηγαίνει έξαλλος στο σπίτι του για να πάρει το όπλο του και να τον σκοτώσει.  Ο αδελφός του τον ηρεμεί και τον διαβεβαιώνει ότι θα τακτοποιήσει εκείνος το θέμα. Λίγο αργότερα, συναντιέται στο νεκροταφείο με τον Βαρτολού, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι η Αϊσέ και η Καρατζά ήθελαν να φύγουν και απλά τις βοήθησε. Η κουβέντα, όμως, δεν σταματά εκεί. Ο Γιαμάτς του αποκαλύπτει ότι η Σααντέτ του είπε τα πάντα και προσπαθεί να τον πείσει να την πάρει και να φύγουν μακριά. «Δεν ήρθα εδώ για τη Σααντέτ και ούτε θα φύγω για τη Σααντέτ. Δεν θα φύγω, αν δεν πάρω αυτό που δικαιούμαι. Ήρθα για να πάρω εκδίκηση από αυτούς που έβαλαν τη μάνα μου στον τάφο, από αυτούς που μου κατέστρεψαν τη ζωή», του φωνάζει εκείνος, αναγκάζοντάς τον να του αποκαλύψει ότι γνωρίζει πως είναι αδέλφια. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Βαρτολού ανακοινώνει στους άντρες του ότι μέχρι το επόμενο χάραμα θα πρέπει να φύγουν από το σπίτι και να πάνε σε ένα πιο ασφαλές μέρος, το οποίο αναλαμβάνει να βρει ο Τζελασούν. «Αύριο είναι η μέρα που ή θα πεθάνουμε ή θα ζήσουμε», τους λέει και τους ζητά να έχουν έτοιμα τα όπλα τους. Την ίδια στιγμή, ο Γιαμάτς κάνει μια πολύ τρυφερή έκπληξη στη Σενά, υπενθυμίζοντάς της πόσο την αγαπάει. Το επόμενο πρωί ο Ιντρίς, ο Γιαμάτς και οι άντρες τους φτάνουν στο νέο καταφύγιο του Βαρτολού. Καθώς εκείνος προσπαθεί να το σκάσει, εμφανίζονται κάποιοι κουκουλοφόροι και τον «γαζώνουν» με σφαίρες. Πράγματι, όμως, έχει συμβεί αυτό ή πρόκειται για μια σκηνοθετημένη δολοφονία;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO