Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ - dvd 02 - περίληψη

Ο Οζγκιούρ σε ρόλο καθοδηγητή αισθημάτων για την Εζγκί.
pic
12/05/2021 - 08:00

Η Εζγκί συνειδητοποιεί ότι τα έκανε όλα λάθος στο ραντεβού της με τον Σερντάρ και πέφτει πάλι στην ανάγκη του Οζγκιούρ. Αναγκάζεται μάλιστα να δεχτεί τον όρο που της βάζει, όταν τη διαβεβαιώνει ότι πριν περάσουν τρεις μήνες θα της έχει κάνει πρόταση γάμου ο άντρας των ονείρων της! Η εκπαίδευση ξεκινά, αν και η Εζγκί δεν είναι και η πιο εύκολη «μαθήτρια». Αυτό που της ζητά ο Οζγκιούρ, είναι να βρει έναν τρόπο για να ξανασυναντηθεί τυχαία με τον Σερντάρ, προκειμένου να διορθώσει το λάθος της. Έτσι, εκείνη ζητά τη βοήθεια της Τζανσού και της Ντενίζ. Η ξαδέλφη της μαθαίνει από τον Λεβέντ ότι ο φίλος του θα συμμετέχει σε ένα τουρνουά τένις και αποφασίζουν να πάνε κι εκείνες εκεί. Δύο μέρες μετά φτάνει η μεγάλη στιγμή. Τον αγώνα, όμως, έχει πάει να παρακολουθήσει και ο Οζάν, ο οποίος συναντιέται τυχαία με την Ντενίζ και ενθουσιάζεται μαζί της. Πολύ σύντομα, βέβαια, καταλαβαίνει ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας. Ωστόσο, είναι τόσο σίγουρος ότι στο πρόσωπό της έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του, που δεν αντιδρά ακόμη κι όταν την ακούει να καλεί... γερανό για να του πάρει το αυτοκίνητο! Η μέρα δεν είναι καλή ούτε για την Τζανσού, που για μία ακόμη φορά συνειδητοποιεί ότι ο Λεβέντ μάλλον δεν έχει σκοπό ούτε να τη συστήσει στην κόρη του ούτε να την παντρευτεί. Ο Οζγκιούρ φροντίζει ακόμη και για την εμφάνισή της, ενώ -για να είναι σίγουρος ότι δεν θα κάνει κάποιο λάθος- πηγαίνει κι αυτός στο τένις κλαμπ, την παρακολουθεί από μακριά και της δίνει οδηγίες από το τηλέφωνο. Προς μεγάλη του έκπληξη, εκείνη ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του, ενώ ο Σερντάρ τσιμπάει το δόλωμα και αρχίζει να την πολιορκεί επίμονα. Ο Οζγκιούρ συμβουλεύει την Εζγκί να φύγει πριν ξεκινήσει ο αγώνας τένις, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Σερντάρ. Έτσι, γυρίζουν μαζί στο σπίτι. Όταν, όμως, σκέφτεται ότι στο πάρτι θα είναι μόνος του και ίσως γνωρίσει κάποια άλλη κοπέλα, αρχίζει την γκρίνια στο «δάσκαλό» της, θεωρώντας ότι με τις συμβουλές του θα χάσει το γαμπρό. Ο Οζγκιούρ επιμένει ότι θα της τηλεφωνήσει το ίδιο κιόλας βράδυ. Κι όταν επιβεβαιώνεται, εκείνη επιστρέφει στο σπίτι του σαν βρεγμένη γάτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Οζγκιούρ γίνεται ο "μέντορας" της Εζγκί.

Εζγκί: «Δεν θα παραπονεθώ, ούτε θα σε αμφισβητήσω ξανά!» Οζγκιούρ: «Ο αγαπημένος μου τύπος γυναίκας!» Εζγκί: «Το φαντάστηκα!»

Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά, η Εζγκί συνειδητοποιεί ότι, ενώ θα έπρεπε να έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στο πώς θα κατακτήσει την καρδιά του Σερντάρ, εκείνη δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Οζγκιούρ και τα βάζει με τον εαυτό της. Το επόμενο πρωί, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη μεγάλο δίλημμα. Ο Σερντάρ της τηλεφωνεί και της ζητά να βγουν. Ο Οζγκιούρ τη συμβουλεύει να αρνηθεί. Το κόλπο πιάνει και πάλι, κι εκείνη πετάει από χαρά.

Παράλληλα, ο Οζάν σκέφτεται συνεχώς την Ντενίζ. Όταν μαθαίνει μάλιστα σε ποιο γυμναστήριο πηγαίνει, αποφασίζει να πάει να γραφτεί κι αυτός. Ο φίλος του δε, όταν μαθαίνει ότι η κοπέλα είναι δικηγόρος, τον συμβουλεύει να παραιτηθεί από την προσπάθεια. Μάταια, όμως, αφού εκείνος έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Η Εζγκί βγαίνει για φαγητό με τα κορίτσια. Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ο Σερντάρ κι εκείνη εξαφανίζεται στην τουαλέτα, προκειμένου να τηλεφωνήσει στον Οζγκιούρ. Εκείνος, όμως, δεν απαντά στις κλήσεις της κι έτσι αναγκάζεται να χειριστεί μόνη της την κατάσταση. Και για πρώτη φορά τα καταφέρνει, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή της. Παράλληλα, αρχίζει να ψάχνει για δουλειά.

Η Τζανσού διαβάζει κάπου ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και αποφασίζει να μαγειρέψει στον Λεβέντ τα αγαπημένα του φαγητά, προκειμένου να τον εντυπωσιάσει. Γρήγορα, βέβαια, συνειδητοποιεί ότι η μαγειρική δεν είναι το δυνατό της σημείο και έτσι παραγγέλνει απ’ έξω. Ο Οζάν, από την άλλη, κλείνει ραντεβού στο δικηγορικό γραφείο όπου εργάζεται η Ντενίζ. Ωστόσο, η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε. Όπως αποδεικνύεται, εκείνη γνωρίζει τα πάντα για εκείνον και μάλλον δεν σκοπεύει να ανταποκριθεί στο φλερτ του. Προκειμένου, όμως, να μπει στο μάτι μιας συναδέλφου του, δέχεται να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις του εστιατορίου.

Ο Οζάν ακούει κάποια στιγμή την Ντενίζ να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει ότι η φίλη της ψάχνει για δουλειά. Έτσι, της προτείνει να κάνει ένα ραντεβού μαζί της, αφού ψάχνει κοπέλα για τις δημόσιες σχέσεις του νέου τους εστιατορίου. Την επομένη κιόλας, η Εζγκί πηγαίνει στο μαγαζί και κλείνει τη δουλειά, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι το εστιατόριο είναι στην πραγματικότητα του Οζγκιούρ. Δεν πάνε όμως μόνο τα επαγγελματικά της καλά, αλλά και τα προσωπικά της, αφού ο Σερντάρ της τηλεφωνεί και πάλι και της προτείνει να βγουν. Και αυτήν τη φορά, ο καθοδηγητής της της δίνει την άδεια να τον συναντήσει.

Πηγαίνουν, μάλιστα, μαζί στα μαγαζιά για να αγοράσει καινούργια ρούχα, αφού θέλει να κάνει εντύπωση στο πρώτο ραντεβού. Εκεί, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της ο πρώην της, ο Σονέρ, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Οζγκιούρ, θέλοντας να τον πικάρει, συστήνεται ως το αγόρι της. Με την κίνησή του αυτήν τη σκλαβώνει...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO