Ελεύθερη και... ωραία η Ντιλέτα Λεότα ή ΟΧΙ;

Στο τέλος της έφτασε η σχέση της Ντιλέτα Λεότα με τον Τζάν Γιαμάν σύμφωνα με το gossip περιοδικό Chi.
pic
04/05/2021 - 11:46

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών και ο Τούρκος ηθοποιός, που έγινε γνωστός και στην Ελλάδα από τη σειρά «Φτερωτός Θεός», έμειναν μαζί μόνο για λίγους μήνες. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον ηθοποιό να της χαρίσει δαχτυλίδι αρραβώνων και να επισκεφτεί τη Σικελία για να γνωρίσει τους γονείς της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια φέρεται να ήταν αυτή που αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση και να αφοσιωθεί στην καριέρα της, η οποία έχει διαρκώς ανοδική πορεία μιας και θεωρείται η «βασίλισσα» της Serie A. Η Ντιλέτα έσπευσε να το διαψεύσει λέγοντας : «Αυτές οι φωτογραφίες είναι παλιές. Εγώ είμαι μαζί σου. Ούτε καν σε είχα γνωρίσει τότε είναι πολύ παλιές δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους ανθρώπους πως σκέφτονται και προσπαθούν να δημιουργήσουν τέτοιο πρόβλημα από το πουθενά»

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό, η Leotta ήταν με τον Can Yaman τη στιγμή που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες συνεπώς θα έχουμε και συνέχεια στο περιστατικό. Εδώ να πούμε ότι ο Τζάν παρέμεινε και συνεχίζει παραμένει σιωπηλώς σχετικά με την φωτογραφία, πάρα τις πιεστικές ερωτήσεις του Τύπου.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: