Η Νούρσελ Κιοσέ έσπασε τη σιωπή της για την Νουργκιούλ Γεσιλτσάι:

Η Νούρσελ Κιοσέ μίλησε για τον Νουργκιούλ Γεσιλτσάι στο Tv 40 που ήταν προσκεκλημένη.
pic
03/05/2021 - 13:36

 Ήταν γνωστό ότι μετά την αποχώρηση της Nurgül Yeşilçay από την εντυπωσιακή σειρά Paramparça, η Nursel Köse ήταν αναστατωμένη που ποτέ δεν την κάλεσε πήρε ένα τηλέφωνο. Υπενθυμίζοντας αυτό το ζήτημα, η Jülide Ateş ρώτησε την Köse, «Είσαι πιστός φίλος, κρατάς επαφές με τους φίλους σου». Η Νούρσελ απάντησε στην πολύ αναμενόμενη ερώτηση: «Μπορώ να είμαι άπιστος, όποια και αν είναι η πίστη στη σημερινή εποχή, ειδικά στον κλάδο μας.

Όταν γυρίζουμε μια σειρά, είμαστε πολύ κοντά καθημερινά όλοι οι ηθοποιοί βλέπουμε το καστ περισσότερο από τη δική μας οικογένεια. Όταν όμως τελειώσει η σειρά, ξεκινούν άλλα πράγματα και αποσυνδέουμε αυτό το αυθόρμητο και καθημερινό που είναι και κάπως στον «αυτόματο». Δεν είμαι άτομο που δένομαι πάντα με φιλίες, δεν μπορώ να κρατήσω τη φιλία  με ανθρώπους που δεν έζησα κάτι ισχυρό. Ακόμα κι αν έχουν περάσει 10 χρόνια όταν συναντηθούμε, μπορώ να ξεκινήσω από το ίδιο σημείο. Δεν γίναμε halal/κολλητοί  με την Nurgül.

 Η Nurgül είναι dobra, ηθοποιός που εκτιμώ πολύ. Μπορεί να υπάρχουν σημεία όπου κακώς εκλέχθηκαν . Μιλήσαμε πριν φύγουμε από μιλήσαμε πάντως πριν αποχωρίσουμε από την σειρά.  Ήμουν αποφασισμένη ότι τελείωσα με αυτή την δουλειά αυτή και όπως και σε άλλες δουλείες δεν ένοιωσα την ανάγκη να καλέσω κάποιον ξανά. Είναι προσβεβλημένη, αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ο λόγος που νοιώθει πληγωμένη είναι λίγο ξένος για μένα. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί από αυτήν εδώ την εκπομπή.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: