Ρίζα Κοτζάογλου: Ο Aλίτσο του CuKur και οι νέες φωτογραφίες με την Yüsra Geyin

Η φωτογραφίες Ρίζα Κοτζάογλου και Γιουσρά Γκειίκ πυροδότησαν εκ νέου τις ερωτικές φήμες των δυο.
pic
03/05/2021 - 09:45

Αφού ο Rıza Kocaoğlu χώρισε με την Hazal Subaşı τον περασμένο μήνα, το όνομά του άρχισε να είναι κυκλοφορεί ότι η πέτρα του σκανδάλου ήταν η Yüsra Geyik, η ηθοποιός της σειράς Arka Sokaklar. Παρόλο που η Γιουσρά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς με κοινοποίησή στα μέσα της σχετικά με τις φήμες του δεσμού , εμφανίστηκαν οι τρυφερές φωτογραφίες των δύο μαζί και οι δηλώσεις  ήρθαν σε αντίφαση.

Να θυμηθούμε τις δηλώσεις της Yüsra Geyik: «Αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι τα νέα περί δεσμού σε ότι αφορά εμένα  μένα δεν είναι αλήθεια κρίνοντας από το γεγονός ότι μεταδίδονται παντού και μάλιστα με λεπτομέρειες … Θα ήθελα να σας δηλώσω ότι δεν θα μιλήσω ποτέ για ένα θέμα που αφορά τα προσωπικά μου  που δεν θα αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Να έχετε υγιή και γαλήνια Σαββατοκύριακα».

Μετά από αυτή τη δήλωση, κυκλοφόρησαν σχεδόν αμέσως οι φωτογραφίες των Rıza Kocaoğlu και Yüsra Geyik όπου αποδεικνύουν το αντίθετο. Οι φήμες αγάπης έγιναν ισχυρότερες με την κοινή χρήση φωτογραφιών με ονόματα όπως Kocaoğlu και Geyik, Esra Ruşan, Fırat ıelik και Melisa Doğu στα κοινωνικά μέσα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: