Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 32 - video (2)

Ο Αλί πέφτει στην παγίδα του Τζελάλ.
pic
29/04/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το "7ΜΕΡΕΣ TV"


Ο Αλί πέφτει στην παγίδα του Τζελάλ, ο οποίος έχει επιστρέψει διψασμένος για εκδίκηση. Κλειδώνει σε ένα δωμάτιο τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για τον εξευτελισμό του πατέρα του και του λέει να φροντίσει ώστε ο Τζιχανγκίρ και ο Μπάρλας να μη βγουν ζωντανοί από το χειρουργείο σημαδεύοντας τον με όπλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Αντίλ πηγαίνει στο γραφείο της Βουσλάτ έτοιμος να κάνει ειρήνη μαζί της. Της αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια για την κόρη της και της ζητά να τη φέρει στην Μπεχραγιάτ προκειμένου να την προσέχουν και να τη βοηθήσουν να γίνει καλά. Η Βουσλάτ όμως αντιδρά αρχίζοντας ξανά τις απειλές. Ο Αντίλ στο γραφείο της Βουσλάτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η βεντέτα που έστειλε στο νοσοκομείο δύο οικογένειες λήγει με τον πιο τραγικό τρόπο. Στην προσπάθειά του να σώσει τον αγαπημένο του μαθητή, ο Αντίλ δέχεται δύο σφαίρες στην κοιλιά και βυθίζει την κλινική στο πένθος. Ο ίδιος ο Αλί καταρρέει, ανήμπορος να διαχειριστεί μια τόσο μεγάλη απώλεια. O Αντίλ δίνει τη ζωή του για τον Αλί.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ