ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 22 - video (3)

Η Ζεϊνέπ, επιλέγει τον Τζέμ για να ειναι μαζί.
pic
30/04/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Η Ζεϊνέπ, με δάκρυα στα μάτια, πηγαίνει στο γραφείο του Τζέμ και τον ενημερώνει για την απόφασή της: «Σκέφτηκα αυτό που μου είπες και πρέπει πραγματικά να επιλέξω κάποιον που να με εκτιμά και επιλέγω εσένα!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Αλιχάν διασκεδάζει σε ένα κλαμπ, όταν βλέπει εκεί συμπτωματικά τη Χίρα και την πλησιάζει για να τη χαιρετίσει. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο κλαμπ και η Ζεχρά Ο Αλιχάν, τη χαιρετά και θεωρεί ευγενικό να συστήσει τις δύο γυναίκες. Η Ζεχρά, όμως, πιστεύει πως η Χίρα είναι η νέα σύντροφός του και σπεύδει να ενημερώσει... Η Ζεχρά πιστεύει πως η Χίρα είναι η νέα σύντροφός του Αλιχάν.

Η Γιλντίζ εμπιστεύεται στην Ντενίζ την κομπίνα που έστησε με μια πωλήτρια, ώστε να αποσπά χρήματα από τον Χαλίτ, και της λέει πως τώρα η πωλήτρια την εκβιάζει. Η Ντενίζ τη διαβεβαιώνει ότι θα πληρώσει εκείνη την πωλήτρια για να της κλείσει το στόμα. Η Γιλντίζ εμπιστεύεται την Ντενίζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Γιλντίζ συνειδητοποιεί ότι ο νέος σοφέρ του Ερίμ είναι ο -έστω και για λίγες ώρες- πρώην σύζυγός της! Η Ζεϊνέπ πιστεύει ότι ο Αλιχάν έχει νέα κατάκτηση και αποφασίζει να ενδώσει στον Τζέμ. Η Ζεϊνέπ λέει το "ναι" στον Τζέμ

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ