Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 32- περίληψη

O Αντίλ δίνει τη ζωή του για τον Αλί.
pic
28/04/2021 - 08:30

Ο Αντίλ πηγαίνει στο γραφείο της Βουσλάτ έτοιμος να κάνει ειρήνη μαζί της. Της αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια για την κόρη της και της ζητά να τη φέρει στην Μπεχραγιάτ προκειμένου να την προσέχουν και να τη βοηθήσουν να γίνει καλά. Η Βουσλάτ όμως αντιδρά αρχίζοντας ξανά τις απειλές και τότε ο Αντίλ νιώθει την ανάσα του να κόβεται. Δείχνει να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και η Βουσλάτ βγαίνει έξω να φέρει βοήθεια δίνοντάς του το χρόνο που χρειάζεται για να ψάξει τα χαρτιά της και να δει σε ποια κλινική βρίσκεται η Έζο. Την ίδια στιγμή, ο Αλί πέφτει στην παγίδα του Τζελάλ, ο οποίος έχει επιστρέψει διψασμένος για εκδίκηση. Κλειδώνει σε ένα δωμάτιο τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για τον εξευτελισμό του πατέρα του και του λέει να φροντίσει ώστε ο Τζιχανγκίρ και ο Μπάρλας να μη βγουν ζωντανοί από το χειρουργείο σημαδεύοντας τον με όπλο και απειλώντας να σκοτώσει τους φίλους και την οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Αντίλ στο γραφείο της Βουσλάτ.

Ο Αλί όμως βρίσκει τη δύναμη να αρνηθεί, αλλά ούτε ο Τζελάλ έχει πει την τελευταία του λέξη. Πληγωμένος από μια κρίση που παθαίνει ο Τιμούρ, βγαίνει στους διαδρόμους της κλινικής έτοιμος να εκραγεί. Βλέπει τον Αλί και ετοιμάζεται να τον πυροβολήσει όταν εμφανίζεται ο Αντίλ πανευτυχής που κατάφερε να εντοπίσει την Έζο. Αντικρίζοντας το όπλο που σημαδεύει την πλάτη του προστατευόμενου του, μπαίνει μπροστά και δέχεται δύο σφαίρες στην κοιλιά. Πέφτει κάτω αιμόφυρτος και ο Αλί, συνειδητοποιώντας τι έχει συμβεί, αρχίζει να ουρλιάζει. Πρώτος φτάνει κοντά του ο Τανζού, ο οποίος προσπαθεί να τον βοηθήσει να συνέλθει. «Θέλεις να σώσεις τον Αντίλ; Πάμε στο χειρουργείο», του λέει την ώρα που ο Τζελάλ συλλαμβάνεται. Τη δύσκολη επέμβαση αναλαμβάνει ο Φερμάν, ενώ η Σελβί τούς παρακαλά με δάκρυα στα μάτια να την αφήσουν να μπει. Ο Αντίλ ωστόσο έχει χάσει πολύ αίμα, ενώ έχουν καταστραφεί ζωτικά του όργανα. Ο Αλί, ανήμπορος να αποδεχθεί ότι ο άνθρωπος που είχε σαν πατέρα έχει φύγει, συνεχίζει τις προσπάθειες, όμως ο Φερμάν τον σταματά. Χειρουργοί και νοσηλευτές ξεσπούν σε κλάματα αποχαιρετώντας το δάσκαλό τους και ο Αλί τούς ζητά να τον αφήσουν μόνο μαζί του. Κλειδώνει την πόρτα, φορά τη μάσκα του οξυγόνου και δείχνει αποφασισμένος να βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Η Ναζλί, που καταλαβαίνει τι θέλει να κάνει, απελπίζεται και προσπαθεί να τον συνεφέρει με φωνές, όμως εκείνος δεν ακούει. Ξαφνικά ο Αντίλ εμφανίζεται ζωντανός μπροστά του. «Πες μου αντίο με αγάπη», του λέει, αλλά ο Αλί δεν μπορεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι να αγκαλιάσει τον άνθρωπο που τον πίστεψε όσο κανείς. Την επόμενη ημέρα ξυπνά και ζει διαρκώς τον ίδιο εφιάλτη, που καταλήγει στο θάνατο του Αντίλ. Δέκα ημέρες αργότερα, ο Αλί βρίσκεται σε καταστολή, ενώ η Ναζλί και ο Φερμάν στέκονται πλάι του απελπισμένοι. Η Βουσλάτ έρχεται να τους ανακοινώσει πως έχει έρθει η ώρα να βγει από την εντατική ο ασθενής και ο Φερμάν ξεσπά. Μέσα του, ο Αλί δίνει μάχη με τον ίδιο του τον εαυτό και τους δαίμονες του και αρνείται να ξυπνήσει μέχρι που αναλαμβάνει δράση η Ναζλί. Μπαίνει κρυφά στο θάλαμό του, του ζητά να επιστρέψει κοντά της και του υπόσχεται πως δεν θα τον αφήσει ποτέ ξανά. Όταν η Βουσλάτ προσπαθεί να τη βγάλει έξω με το ζόρι κι εκείνη αντιστέκεται, ο Αλί ανοίγει τα μάτια του! Τη δύσκολη επέμβαση αναλαμβάνει ο Φερμάν, ενώ η Σελβί τούς παρακαλά με δάκρυα στα μάτια να την αφήσουν να μπει. Ο Αντίλ ωστόσο έχει χάσει πολύ αίμα, ενώ έχουν καταστραφεί ζωτικά του όργανα. Ο Αλί, ανήμπορος να αποδεχθεί ότι ο άνθρωπος που είχε σαν πατέρα έχει φύγει, συνεχίζει τις προσπάθειες, όμως ο Φερμάν τον σταματά. Χειρουργοί και νοσηλευτές ξεσπούν σε κλάματα αποχαιρετώντας το δάσκαλό τους και ο Αλί τούς ζητά να τον αφήσουν μόνο μαζί του.

Κλειδώνει την πόρτα, φορά τη μάσκα του οξυγόνου και δείχνει αποφασισμένος να βάλει τέλος και στη δική του ζωή. Η Ναζλί, που καταλαβαίνει τι θέλει να κάνει, απελπίζεται και προσπαθεί να τον συνεφέρει με φωνές, όμως εκείνος δεν ακούει. Ξαφνικά ο Αντίλ εμφανίζεται ζωντανός μπροστά του. «Πες μου αντίο με αγάπη», του λέει, αλλά ο Αλί δεν μπορεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι να αγκαλιάσει τον άνθρωπο που τον πίστεψε όσο κανείς. Την επόμενη ημέρα ξυπνά και ζει διαρκώς τον ίδιο εφιάλτη, που καταλήγει στο θάνατο του Αντίλ. Δέκα ημέρες αργότερα, ο Αλί βρίσκεται σε καταστολή, ενώ η Ναζλί και ο Φερμάν στέκονται πλάι του απελπισμένοι. Η Βουσλάτ έρχεται να τους ανακοινώσει πως έχει έρθει η ώρα να βγει από την εντατική ο ασθενής και ο Φερμάν ξεσπά. Μέσα του, ο Αλί δίνει μάχη με τον ίδιο του τον εαυτό και τους δαίμονες του και αρνείται να ξυπνήσει μέχρι που αναλαμβάνει δράση η Ναζλί. Μπαίνει κρυφά στο θάλαμό του, του ζητά να επιστρέψει κοντά της και του υπόσχεται πως δεν θα τον αφήσει ποτέ ξανά. Όταν η Βουσλάτ προσπαθεί να τη βγάλει έξω με το ζόρι κι εκείνη αντιστέκεται, ο Αλί ανοίγει τα μάτια του!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO