ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 22- περίληψη

Η Ζεϊνέπ λέει το "ναι" στον Τζέμ
pic
28/04/2021 - 08:30

Η Γιλντίζ εμπιστεύεται στην Ντενίζ την κομπίνα που έστησε με μια πωλήτρια, ώστε να αποσπά χρήματα από τον Χαλίτ, και της λέει πως τώρα η πωλήτρια την εκβιάζει. Η Ντενίζ τη διαβεβαιώνει ότι θα πληρώσει εκείνη την πωλήτρια για να της κλείσει το στόμα και της ζητά να μην πει στον Χαλίτ ότι κάνουν παρέα… Την ίδια ώρα, ο Χαλίτ προσλαμβάνει δοκιμαστικά για έναν μήνα τον Κεμάλ ως σοφέρ του Ερίμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Γιλντίζ εμπιστεύεται την Ντενίζ.

Ο Αλιχάν διασκεδάζει σε ένα κλαμπ, όταν βλέπει εκεί συμπτωματικά τη Χίρα και την πλησιάζει για να τη χαιρετίσει. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο κλαμπ και η Ζεχρά και ο Αλιχάν, που επίσης τη χαιρετά, θεωρεί ευγενικό να συστήσει τις δύο γυναίκες… Η Ζεχρά, όμως, πιστεύει πως η Χίρα είναι η νέα σύντροφός του και σπεύδει να ενημερώσει την οικογένειά της και σύντομα τα νέα φτάνουν και στη Ζερίν (μέσω της Λιλά), που χαίρεται, αλλά και στη Ζεϊνέπ (μέσω της Γιλντίζ), που απογοητεύεται. Έτσι, με δάκρυα στα μάτια, πηγαίνει στο γραφείο του Τζέμ και τον ενημερώνει για την απόφασή της: «Σκέφτηκα αυτό που μου είπες και πρέπει πραγματικά να επιλέξω κάποιον που να με εκτιμά και επιλέγω εσένα!».

Η Γιλντίζ σοκάρεται όταν αντικρίζει μέσα στο ίδιο της το σπίτι τον Κεμάλ. Πριν καλά καλά σκεφτεί τι θα του πει, εκείνος την αρπάζει… και τη φιλάει! Αργότερα, η Γιλντίζ επισκέπτεται τον Χαλίτ στο γραφείο του και τον ρωτά πώς προσέλαβε το νέο σοφέρ. Όταν μαθαίνει ότι τον πρότεινε η Εντέρ, βρίσκει την αφορμή να του ζητήσει να τον απολύσει, γιατί δεν θέλει άνθρωπο της πρώην συζύγου του μέσα στα πόδια της… Ο Χαλίτ υπόσχεται να το κάνει αμέσως μόλις δει κάποια ύποπτη κίνησή του. Μόνο που η Εντέρ φροντίζει, ώστε να «χτίσει» σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον Κεμάλ και το νεαρό Ερίμ. Η Ζερίν, ενθουσιασμένη που πέτυχε το προξενιό της, κανονίζει να δειπνήσει σε ένα καλό εστιατόριο με τον αδελφό της και παράλληλα καλεί και τη Χίρα. Όταν βρίσκονται οι τρεις τους, η Ζερίν τους ζητά να σταματήσουν να της κρύβονται και να παραδεχτούν ότι έχουν σχέση, γιατί τίποτα δεν θα την κάνει πιο ευτυχισμένη. Αλιχάν και Χίρα γελούν όταν την ακούν και ο Αλιχάν ξεκαθαρίζει στην αδελφή του ότι με τη Χίρα είναι μόνο συνεργάτες.

Η Χίρα, από την άλλη, δεν λέει κάτι, αλλά δείχνει ότι θα ήθελε η… παρεξήγηση να έχει βάση αλήθειας… Όταν ο Χαλίτ ακούει από ένα φίλο του πως πολλοί στον κύκλο τους «χάρηκαν» με το διαζύγιο που πήρε από την Εντέρ γιατί τώρα θα μπορούν να τη φλερτάρουν, νιώθει ένα τσίμπημα ζήλιας μέσα του. Από την άλλη, οι διάφορες απαιτήσεις και τα παιδαριώδη καμώματα της Γιλντίζ, συν τα αλόγιστα έξοδα που κάνει, δείχνουν να τον ενοχλούν…

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO