ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 21- περίληψη

Η Ζεϊνέπ γυρίζει την πλάτη στον Αλιχάν.
pic
21/04/2021 - 07:08

Ο Αλιχάν τρέχει να σώσει την ανιψιά του, που την κρατάει κλειδωμένη στο σπίτι του ο νεαρός με τον οποίο βγήκε ραντεβού. Έτσι χάνει το δικό του ραντεβού με τη Ζεϊνέπ, όπου θα της έκανε πρόταση γάμου... Εκείνη πηγαίνει στο σημείο συνάντησης και μάλιστα τον περιμένει μέχρι τα μεσάνυχτα. Ο Αλιχάν, όμως, ξεμένει από κινητό και δεν μπορεί να την ειδοποιήσει, ενώ το βράδυ φιλοξενεί τη Λίλα στο σπίτι του. Όταν καταφέρνει να τηλεφωνήσει στη Ζεϊνέπ, εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του. Το επόμενο πρωί στο γραφείο, η Ζεϊνέπ δεν θέλει να ακούσει καμία δικαιολογία. Απογοητευμένη, του λέει ότι δεν είναι θυμωμένη μαζί του, αλλά με τον εαυτό της, και ότι καταλαβαίνει πως μπορεί να τον έπιασε πάλι ο φόβος της δέσμευσης, όμως εκείνη δεν μπορεί να ανέχεται πλέον τις αστάθειες του χαρακτήρα του. Έτσι, του ζητά να φύγει από τη ζωή της, αν πραγματικά την αγαπάει, όπως ισχυρίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ζεινέπ και Γιλντίζ μιλούν για το ραντεβού που δεν εγινε ποτέ.

Ο Τζεμ, ανυποψίαστος για όσα συμβαίνουν με τον Αλιχάν, ζητά από τη Ζεϊνέπ να συναντηθούν εκτός εταιρίας. Έτσι, βρίσκει την ευκαιρία να της εκφράσει, με πολύ διακριτικό τρόπο, το ενδιαφέρον του για εκείνη και να της ζητήσει να του δώσει μια ευκαιρία να τον γνωρίσει καλύτερα. Καθώς, μάλιστα, τη βλέπει θλιμμένη, της λέει: «Μην είσαι με κάποιον που σε στενοχωρεί, αλλά με κάποιον που σε νοιάζεται και θέλει την ευτυχία σου. Δώσε μου μια ευκαιρία. Μη βιαστείς να αποφασίσεις». Στο μεταξύ, η Χίρα προσλαμβάνεται στην εταιρία του Αλιχάν, ενώ ο Χαλίτ δέχεται να προσφέρει στην Εντέρ αυτοκίνητο και σοφέρ. Ο Αλιχάν συνοδεύει τη Λίλα πίσω στο σπίτι του Χαλίτ και παραμένει για το δείπνο. Η Γιλντίζ, όταν δεν τους ακούει κανείς άλλος, του λέει ότι η αδελφή της δεν είναι ανυπεράσπιστη και δεν μπορεί να της φέρεται με αυτόν τον τρόπο, ενώ του ζητά κι εκείνη να μείνει μακριά από τη Ζεϊνέπ.

Η Εντέρ είναι ενθουσιασμένη που γνώρισε τον Κερέμ, τον πρώην άντρα της Γιλντίζ. Τον προσλαμβάνει ως σοφέρ της, όμως σκοπός της είναι να τον στείλει με κάποιον τρόπο στο σπιτικό του Χαλίτ... Έτσι, με τη βοήθεια του αδελφού της του Τζανέρ, καταφέρνουν να πείσουν τον Χαλίτ πως πρέπει να απολύσει τον σοφέρ του Ερίμ γιατί είναι απρόσεκτος και επικίνδυνος για το γιο τους. Ο Τζεμ ανοίγει την καρδιά του στο φίλο και στενό συνεργάτη του, Αλιχάν, και του μιλάει για τη Ζεϊνέπ, ενώ του ζητά και… συμβουλές για να την προσεγγίσει! Ο Αλιχάν βράζει από θυμό...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO