Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 31- περίληψη

Η Ναζλί ομολογεί στον Φερμάν: «Ο Αλί μού λείπει!»
pic
21/04/2021 - 07:06

Η λιμουζίνα της Βουσλάτ σταματά μπροστά στην κλινική και η Έζο κατεβαίνει με διστακτικά βήματα. Κοιτάζει το μέρος όπου θα περάσει τους επόμενους μήνες της ζωής της και δακρύζει. Ξέροντας τι την περιμένει, αγκαλιάζει τη μητέρα της, η οποία ξαφνιάζεται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Όταν η πόρτα ανοίγει και εμφανίζονται οι νοσηλεύτριες, η αμήχανη στιγμή τελειώνει και η Έζο περνά το κατώφλι με κατεβασμένο το κεφάλι. Όσο για τη Βουσλάτ, επιστρέφει στην Μπερχαγιάτ και ξεκαθαρίζει στον Αλί ότι προς το παρόν έχει τελειώσει μαζί του – στην πραγματικότητα, όμως, αναθέτει στον Ντορούκ να συνεχίσει να τον παρακολουθεί στενά. Λίγο αργότερα, στο κινητό του φτάνει ένα μήνυμα από την Έζο. Πληγωμένη του εξηγεί ότι μπήκε στην κλινική εξαιτίας του και του τονίζει πως δεν πρόκειται να εμπιστευτεί κανέναν ξανά. Όμως, την ώρα που γίνονται όλα αυτά, κάπου κοντά στην κλινική παίζεται η πρώτη πράξη ενός μεγάλου δράματος...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Βουσλάτ συγκινημένη πάει την Εζό στην κλινική.

Ο Φερμάν έχει καλέσει την Μπελίζ για πρωινό και προσπαθεί να της εξηγήσει πως θα είναι πάντα κοντά της. Καθώς μιλά, προσέχει κάποιους άντρες που μπαίνουν στο μαγαζί και κοιτάζουν περίεργα ένα νεαρό στο από πίσω τραπέζι. Ξαφνικά, ο μεγαλύτερος από τους δύο τραβάει όπλο και πυροβολεί. Ο νεαρός πέφτει χτυπημένος και ακολουθεί ένας καταιγισμός από πυροβολισμούς εκατέρωθεν. Η δεύτερη πράξη εκτυλίσσεται στην κλινική Μπερχαγιάτ, όπου ο νεαρός Τζιχαγκίρ δίνει πια μάχη για τη ζωή του.

Την ώρα που ο Φερμάν προσπαθεί να τον σώσει, καταφτάνει στην κλινική ο άνθρωπος που τον πυροβόλησε, ο Τιμούρ, επίσης χτυπημένος και υποβασταζόμενος από το γιο του, Τζελάλ. Ξαφνικά, η αίθουσα των επειγόντων χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα... Η Νιχάν, η κόρη του Τιμούρ, ρωτά ανήσυχη για τον πατέρα της. Όμως, κάποια στιγμή που πετυχαίνει μόνο τον Αλί, τον πλησιάζει και τον παρακαλεί να της πει αν ο Τζιχανγκίρ θα γίνει καλά. Ο Αλί διστάζει, όμως η κοπέλα τού εξομολογείται πως οι δυο τους αγαπιούνται εδώ και χρόνια, κρυφά από τους δικούς τους. Την ώρα του χειρουργείου, αποκαλύπτεται πως όλη αυτή η τραγωδία έγινε... κατά λάθος, αφού ο Τιμούρ είδε στο πρόσωπο του Τζιχανγκίρ το δολοφόνο του πατέρα του, γι’ αυτό και τράβηξε τη σκανδάλη.

Ο Αλί αντιλαμβάνεται ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον, όμως οι δικοί του δεν θέλουν αυτό να μαθευτεί. Όταν θα φτάσει στην κλινική και ο πατέρας του Τζιχανγκίρ, ο Μπάρλας, θα βγουν ξανά τα όπλα και η Ναζλί θα βρεθεί στη μέση. Πανικόβλητος ο Αλί θα ομολογήσει το μυστικό, ζητώντας από όλους να κάνουν ειρήνη και αποκαλύπτοντας τη σχέση του Τζιχανγκίρ με τη Νιχάν! Μπάρλας και Τζελάλ οδηγούνται στη φυλακή, την ώρα που ο χρόνος για τον Τζιχανγκίρ μετρά αντίστροφα. Ο Τιμούρ, μαθαίνοντας τα αισθήματα της κόρης του για το γιο του εχθρού του, τη διώχνει από κοντά του και η κοπέλα, απελπισμένη, τρέχει στο πλευρό του αγαπημένου της. Βλέποντάς τον αναίσθητο στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αποφασίζει να δώσει τέλος και στη δική της ζωή.

Όμως την τελευταία στιγμή, πριν καταπιεί ένα μπουκαλάκι χάπια, ο Τζιχανγκίρ τής σφίγγει το χέρι και της δίνει ελπίδα. Προβληματισμένη από όσα έγιναν νωρίτερα, η Ναζλί παραδέχεται στον Φερμάν ότι ο Αλί τής λείπει, και αυτός δηλώνει σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί. Εκείνη τον ευχαριστεί για τα λόγια του και ο Τανζού παρατηρεί την τρυφερή αυτή σκηνή και μεταφέρει όσα είδε στην Μπελίζ, η οποία νιώθει το σκίρτημα της ζήλιας. Την ίδια στιγμή, Μπάρλας και Τζελάλ αποφυλακίζονται και αμφότεροι σπεύδουν στην στην κλινική· ο πρώτος για να σώσει το γιο του, ενώ ο δεύτερος για να λογαριαστεί με τον Αλί...   

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO