ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 20- περίληψη

Ο Αλιχάν ετοιμάζει πρόταση γάμου στην Ζεινέπ.
pic
14/04/2021 - 08:00

Η Εντέρ βάζει τον αδελφό της, Τζανέρ, να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ζεϊνέπ στην εταιρία. Την ίδια ώρα η Ζερίν προσπαθεί να... προξενέψει τη Χίρα στον Αλιχάν, έτσι κανονίζει μια «τυχαία» συνάντηση των δυο τους σ’ ένα εστιατόριο, σε συνεργασία φυσικά με τη μητέρα της υποψήφιας νύφης, τη Νουράν, που είναι στενή φίλη της. Η Γιλντίζ οργανώνει δεξίωση στο νέο της σπίτι και η Ζεϊνέπ πηγαίνει συνοδευόμενη από τον Τζεμ, γεγονός που κάνει τον Αλιχάν να αναλογιστεί πως πρέπει να βιαστεί να μιλήσει στη Ζεϊνέπ, αν δεν θέλει να του την πάρει μέσα από τα χέρια ο στενός του συνεργάτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ζερίν προσπαθεί να προξενέψει τη Χίρα στον Αλιχάν,

Η Ζεχρά είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το χωρισμό της, πίνει πολύ και... πέφτει στη θάλασσα! Ο Αλιχάν τη σώζει, όμως ο Χαλίτ είναι έξαλλος για μία ακόμα φορά μαζί της, ειδικά τώρα, που τον ρεζίλεψε στους καλεσμένους του. Η Ζεϊνέπ δεν επιτρέπει στον Αλιχάν να της μιλήσει, εκτός κι αν αυτό που έχει να της πει αφορά τη  δουλειά. Εκείνος δεν έχει άλλη λύση, λοιπόν, από το να... ακινητοποιήσει το ασανσέρ, όπου είναι οι δυο τους, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να της πει ότι μετάνιωσε για όλα και ότι έτρεξε στο αεροδρόμιο για να την εμποδίσει να φύγει για τις ΗΠΑ. Της λέει ότι θέλει να της μιλήσει κάπου πιο ήσυχα, και εκείνη, ύστερα από αυτήν την ομολογία... λυγίζει και του κλείνει ραντεβού σ’ ένα καφέ.

Εκεί ο Αλιχάν έχει την ευκαιρία να της μιλήσει ακόμη πιο ανοιχτά για τα αισθήματά του. Η Ζεϊνέπ τον ακούει προβληματισμένη και του δηλώνει ότι δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο που της φέρθηκε. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος της ζητά να σκεφτεί τα λόγια του και, αν τελικά θέλει να του δώσει μια ευκαιρία, να τον περιμένει σ’ ένα μέρος. Δεν της λέει σε ποιο, αλλά της δίνει ένα dvd, ώστε να δει την ταινία και να καταλάβει την τοποθεσία από μόνη της.Ενώ η Γιλντίζ ζει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν, στην Μπούρσα ο... πρώην σύζυγός της, ο Κεμάλ, ετοιμάζει τα πράγματά του για να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να συναντήσει την Εντέρ. Φυσικά, απώτερος σκοπός του είναι να φτάσει στη Γιλντίζ...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO