Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 30- περίληψη

Η Βουσλάτ για πρώτη φορά λυγίζει.
pic
14/04/2021 - 11:15

Πιεσμένος από τη Βουσλάτ, που συνεχίζει να τον απειλεί, ο Αλί γράφει ένα σκληρό γράμμα στην Έζο, λέγοντάς της πως δεν μπορεί να την ξαναδεί. Όμως ο Αντίλ έχει ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ των δύο γυναικών και είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μπροστά στη Βουσλάτ, ο Αλί είναι αναγκασμένος να δώσει αναφορά για όσα γίνονται στην κλινική και αναφέρει πρώτα για την περίπτωση της εγκύου, που θα γεννήσει πρόωρα τα δίδυμά της με κίνδυνο το ένα από τα δύο να χαθεί. Η Βουσλάτ θυμώνει· αποκαλεί τον Φερμάν δειλό και τον καλεί αμέσως μπροστά της. Του λέει πως απογοητεύει όσους έχει στη ζωή του και απαιτεί να σωθούν και τα δύο μωρά, όπως πρότεινε ο Αλί. Ο Φερμάν εξοργίζεται. Της απαντά πως θα αφήσει την απόφαση αυτή στη μητέρα και βγαίνει έξαλλος από το γραφείο της. Όταν, μαζί με τον Αλί και τη Ναζλί, πηγαίνουν στο δωμάτιο της εγκύου για να της θέσουν το πιο κρίσιμο δίλημμα της ζωής της, εκείνη ξεσπά σε κλάματα και τους ζητά να σώσουν και τα δυο της μωρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Βουσλάτ προκαλεί ακόμα μια φορά στόχος τώρα είναι ο Φερμάν.

Ο Φερμάν τα βάζει με τον Αλί και τον ρωτά γιατί μίλησε στη Βουσλάτ, όμως δεν παίρνει απάντηση. Ούτε η Ναζλί καταφέρνει να του μιλήσει. Ο Αλί είναι χαμένος στις σκέψεις του και όταν εκείνη τον πλησιάζει, πετάγεται πάνω και τη ρωτά αν τον αγαπά. Η Ναζλί σαστίζει. «Σε αγάπησα πολύ, αλλά εσύ έφυγες. Και δεν μπορείς να γυρίζεις πίσω όποτε έχεις ανάγκη!», του απαντά δακρυσμένη. Λίγο αργότερα, φτάνει στην κλινική η Έζο. Εκείνος προσπαθεί να την αποφύγει, όμως η κοπέλα τον προλαβαίνει στο πάρκινγκ, κι εκεί τους βλέπει η Βουσλάτ. Αποφασισμένη να μην το αφήσει έτσι, απαιτεί από τον Αλί να συναντηθεί με την κόρη της για να της ανακοινώσει πως δεν θα την ξαναδεί. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Αλί συμφωνεί να το κάνει, όμως, όταν αντικρίζει την Έζο, δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη και το βάζει στα πόδια. Την επόμενη μέρα, στην κλινική, η Βουσλάτ τον ρωτά ξανά αν έκανε αυτό που του ζήτησε κι εκείνος της απαντά πως δεν μπόρεσε να πει κάτι τόσο σκληρό. Τότε, αυτή ρίχνει κάτω τον καφέ της και τον βάζει να τον μαζέψει, ψιθυρίζοντάς του στο αφτί ότι θα τον στείλει πίσω από εκεί που ήρθε.

Ο Αντίλ γίνεται μάρτυρας της σκηνής και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Στα χέρια του έχει ήδη τους φακέλους της Βουσλάτ και της Έζο και έχει καταλάβει ότι είναι μαμά και κόρη... Καλεί τον Αλί στο γραφείο του, του ζητά την αλήθεια και αυτός ομολογεί τα πάντα. Στη συνέχεια, γράφει ένα γράμμα στην Έζο, με το οποίο την αποχαιρετά επειδή δήθεν δεν μπορεί να αντέξει τις συναισθηματικές της μεταπτώσεις. Όταν ο Ντορούκ έρχεται να του ζητήσει εξηγήσεις, θολωμένος του επιτίθεται και τον σπρώχνει με τον τρόπο του στο να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Αμέσως μετά, ο Ντορούκ χτυπά την πόρτα της Βουσλάτ, κι αφού παίρνει τη διαβεβαίωσή της ότι δεν θέλει το κακό του Αλί, της δίνει το γράμμα το οποίο έγραψε για την κόρη της. Όταν πια το γράμμα αυτό φτάνει στα χέρια της Έζο, η κοπέλα καταρρέει. Όσο για τη Βουσλάτ, μπαίνει στο χειρουργείο μετά από πρόσκληση του Αντίλ, ο οποίος ετοιμάζεται για μια δύσκολη επέμβαση. Της δίνει το νυστέρι να κάνει η ίδια την τομή και εκείνη ενθουσιάζεται. Έπειτα, της λέει για τον Αλί και την Έζο και τη βάζει να παραδεχθεί ότι δεν θέλει έναν αυτιστικό κοντά στην κόρη της. Μια κάμερα καταγράφει τη συνομιλία τους και η κυρία Κόζογλου πέφτει στην παγίδα. «Δεν θα αφήσω κανέναν να κάνει κακό στο γιο μου», της λέει ο Αντίλ και την προειδοποιεί πως, αν συνεχίσει να απειλεί τον Αλί, θα στείλει την ομολογία της στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου. Λίγο αργότερα, η Έζο την παίρνει τηλέφωνο, της ζητά να πάει στο σπίτι της και της ανακοινώνει την απόφασή της να μπει σε κλινική για θεραπεία.

  

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO