Η Χαζάλ Καγιά αποκάλυψε πώς γνώρισε τον άντρα της Αλί Ατάι.

Η Χαζάλ Καγιά έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νιλάι Ορνέκ, στην οποία μίλησε για το πώς συνάντησε τον μελλοντικό σύζυγό της, Αλί Ατάι.
pic
10/04/2021 - 10:39

Η Χαζάλ Καγιά έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νιλάι Ορνέκ, στην οποία μίλησε για το πώς γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της, Αλί Ατάι για πρώτη φορά.
Όπως εξομολογήθηκε, στα τέλη του 2013, ο Αλί Ατάι σχεδίαζε να κάνει τη δική του ταινία και οι φίλοι του πρότειναν την Χαζάλ ως τον κύριο χαρακτήρα στην ταινία του. Με το που έγινε η πρώτη συνάντηση με τον σκηνοθέτη τον ερωτεύτηκε αμέσως.Έρωτας με την πρώτη ματιά όπως είπε. Είναι αλήθεια ότι αρχικά ο Αλί δεν ενδιαφερόταν ερωτικά για την Χαζάλ, αλλά όσο την γνώριζε και δούλευαν μαζί την ερωτεύτηκε και εκείνος. Από τότε δεν έχουν σταματήσει να ειναι ερωτευμένοι και να στηρίζει ο ένας τον άλλο.,. Παρεμπιπτόντως, την ημέρα που πήγε στην πρώτη συνάντηση για να γνωρίσει τον Αλί Ατάι , την ίδια μέρα έκανε και μετακόμιση στο νέο της σπίτι. Από τότε μένουν στο ίδιο σπίτι όπου και γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους ο μικρός  Φικρέτ Αλί.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Χαζάλ Καγιά βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της διάγνωσης «coronavirus». Η ασθένεια της είναι ήπια. Μόλις η ηθοποιός ανακάμψει, θα επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς του  Netflix Pera Palace όπου πρωταγωνιστεί.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: