ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 19 - περίληψη

Η Εντέρ χωρίζει το ζευγάρι Σινάν - Ζεχρά.
pic
07/04/2021 - 08:00

Ο Σινάν ομολογεί στην Εντέρ πως την αγαπάει και της ζητά να το σκάσουν μαζί. Εκείνη κάνει ότι το σκέφτεται και του απαντά «ναι». Ωστόσο, την ημέρα που είναι να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, μόνο ο Σινάν είναι εκείνος που πηγαίνει στο αεροδρόμιο, αφού προηγουμένως έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο... απόδρασης από το διαμέρισμά του χωρίς να καταλάβει το παραμικρό η σύζυγός του. Την ίδια στιγμή, η Εντέρ επισκέπτεται τη νιόπαντρη Ζεχρά και της λέει ότι ο σύζυγός της το έσκασε με την ερωμένη του! Φυσικά, δεν της λέει ποια είναι η ερωμένη του… Η Ζεχρά τρέχει στο αεροδρόμιο και τον βλέπει… Με κατεβασμένα φτερά, επιστρέφει στο νέο σπίτι του πατέρα της και του ανακοινώνει πως χωρίζει. Ο Χαλίτ δεν συγκινείται από το δράμα της, αφού πήγε και τον παντρεύτηκε μυστικά και χωρίς την έγκρισή του. Τη ρωτά, όμως, αν του είχε δώσει πληρεξούσιο να διαχειρίζεται την περιουσία της και όταν εκείνη του απαντά θετικά γίνεται έξαλλος, αφού ξέρει ότι η νέα της τρέλα θα του στοιχίσει άλλα 2 εκατομμύρια λίρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Σινάν ομολογεί στην Εντέρ πως την αγαπάει.

Την ίδια ώρα, η Γιλντίζ προσπαθεί να βρει τρόπο να παίρνει μετρητά από τον Χαλίτ, χωρίς εκείνος να την καταλάβει, ώστε να πληρώνει τη Σενγκιούλ. Έτσι, η νέα της φίλη, η Ντεφνέ, που ήταν και κολλητή της Εντέρ, την πληροφορεί πως μπορεί να κάνει συμφωνία με ένα κατάστημα και να χρεώνει την πιστωτική της κάρτα με μεγαλύτερο ποσό, με την προϋπόθεση φυσικά να κάνει πολλές αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα. Η Γιλντίζ δέχεται να το κάνει! Ο χωρισμός της Ζεχρά χαλάει τα σχέδια της Γιλντίζ, που πίστευε ότι είχε απαλλαγεί από τη μια κόρη του Χαλίτ. Παρά την άσχημη σχέση της με τον πατέρα της, η Ζεχρά εγκαθίσταται στο νέο σπίτι του, ενώ καταφτάνει εκεί και η Εντέρ για να την παρηγορήσει. Από αντίπαλες, τώρα Εντέρ και Ζεχρά γίνονται ξαφνικά φίλες κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη Γιλντίζ.

Ο Εμίρ, ο παιδικός φίλος της Ζεϊνέπ από το Μάρντιν, φτάνει και πάλι στην Κωνσταντινούπολη και θέλει να βγουν. Ο Αλιχάν το μαθαίνει και γίνεται κολλητός του, ώστε να συναντήσει και πάλι την αγαπημένη του. Η Ζεϊνέπ εκνευρίζεται που τον βλέπει μπροστά της, αλλά, τελικά, πηγαίνει μαζί τους το βράδυ στο κλαμπ που είχαν κανονίσει με τον Εμίρ. Μόνο που η κοπέλα μεθάει και ο Αλιχάν, όταν τη συνοδεύει στο διαμέρισμά της, κοιμάται δίπλα της για να την προσέχει. Το επόμενο πρωινό, τους βρίσκουν αγκαλιά ο Χαλίτ με τη Γιλντίζ, οι οποίοι πηγαίνουν στο διαμέρισμα για να επισκεφτούν τη Ζεϊνέπ.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO