ELIF

Elif (Ελίφ) DVD επ. 857-861

Ο Ταρίκ βάζει στο μάτι τον Βεϊσέλ.
pic
02/04/2021 - 14:53
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΡΑΜΑ»

Αφού βάζει όσο περισσότερες αφίσες μπορεί στο κέντρο της πόλης, η Ελίφ παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Όμως λίγο πριν φτάσει στο αρχοντικό, βλέπει από μακριά τη Μελέκ, που μόλις σχόλασε. Σοκάρεται και ετοιμάζεται να τρέξει προς το μέρος της, αλλά την τελευταία στιγμή εμφανίζεται η Βιλντάν και την παίρνει μαζί της με τη βία. Η Βιλντάν την... κατσαδιάζει που το έσκασε, αλλά η μικρή την ικετεύει να την αφήσει να πάει στη μαμά της. Τότε η γυναίκα εξοργίζεται περισσότερο και της φωνάζει πως η Μελέκ είναι νεκρή. Η Ελίφ ξεσπάει σε κλάματα. Για μια ακόμα φορά έχει χάσει την ευκαιρία να ξανα σμίξει με τη μητέρα της... Η Βιλντάν την προειδοποιεί να κρατήσει κλειστό το στόμα της, γιατί αν ο Ταρίκ μάθει πως το έσκασε θα τις σκοτώσει και τις δύο. Στο μεταξύ, η Σουρεγιά και ο Κερέμ περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Κάνουν βόλτα δίπλα στη θάλασσα και καταλήγουν σε μια καντίνα. Έκπληκτος, ο Κερέμ βλέπει εκεί μία από τις αφίσες της Ελίφ. Ρωτάει τον ιδιοκτήτη της καντίνας και εκείνος τον ενημερώνει ότι την αφίσα την τοποθέτησε εκεί το ίδιο το κορίτσι της αφίσας.


Όταν επιστρέφει στο πατρικό του, ο Κερέμ επιπλήττει τη Βιλντάν. Εκείνη βέβαια υποκρίνεται ότι τάχα η μικρή δεν έφυγε καθόλου από την έπαυλη. Ο Κερέμ την αμφισβητεί και θέλει να μιλήσει ο ίδιος στο κοριτσάκι. Η Ελίφ αρχικά αρνείται τα πάντα, όμως αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι το έσκασε για να κολλήσει τις αφίσες. Ωστόσο δεν τολμά να ομολογήσει πως ό,τι έκανε το έκανε για να βρει τη μαμά της, επειδή είναι αιχμάλωτη της Βιλντάν και του Ταρίκ. Λέει πως απλά ήθελε να δει το πρόσωπό της στη νέα καμπάνια…

Στο μαγαζί της Τουλάι όλοι ετοιμάζονται για το πάρτι-έκπληξη στην Ιντζί, που γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η μικρή ενθουσιάζεται, αλλά ο Εμιρχάν στενοχωριέται... Αισθάνεται έντονα την απουσία του μπαμπά του... Η Λεμάν δίνει το «παρών» στο πάρτι ύστερα από πίεση της Αλέφ, η οποία «ψαρεύει» όλες τις γυναίκες της γειτονιάς για να δει ποια έχει κλέψει την καρδιά του Σαφάκ. Η Ζουλιντέ είναι η μόνη που της περνάει απαρατήρητη. Όταν όμως τη βλέπει να μιλάει μαζί του, καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Η ζήλια της φουντώνει και σκέφτεται τρόπους να τους χωρίσει. Σύντομα πηγαίνει μια πίτα στη Ζουλιντέ με σκοπό να την «ψαρέψει». Μιλάει για τον Σαφάκ με μεγάλη οικειότητα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι υπάρχει κάτι ανάμεσά τους, και προκαλεί αμηχανία στη Ζουλιντε. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ συναντά τους μπράβους του και αυτή τη φορά έχουν να του πουν ευχάριστα νέα. Έμαθαν πως ένας άντρας με το όνομα Βεϊσέλ έχει τη Μελέκ υπό την προστασία του. Ξέρουν πού βρίσκεται το μαγαζί της Τουλάι και ότι μαζί με τον Βεϊσέλ έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την Ιντζί. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η τελευταία ήταν η μικρή που βρισκόταν μαζί με την Ελίφ, τη Μελέκ και τον Γιουσούφ στο αμάξι κατά το μοιραίο τροχαίο. Έτσι, ζητά από τους άντρες του να βρουν άμεσα τον Βεϊσέλ. Στην εταιρία η Παρλά περιμένει για πολλή ώρα τον Κερέμ να ολοκληρώσει τη σύσκεψη. Όταν εκείνος πηγαίνει στο γραφείο του, ξαφνιάζεται που τη βλέπει.

Η Παρλά τού ομολογεί πως οι γονείς της μετακομίζουν στις ΗΠΑ και, επειδή εκείνη δεν θέλει να τους ακολουθήσει, της έβαλαν ως όρο να πάρει επιτέλους το πτυχίο της. Πρέπει να δώσει εξετάσεις και ζητά τη βοήθειά του. Εκείνος δέχεται, αιφνιδιάζεται όμως όταν η κοπέλα παραδέχεται ότι έχουν περιθώριο μόλις δύο ημέρες. Έτσι, αποφασίζουν να πάνε σε ένα κοντινό καφέ και να αρχίσουν άμεσα τη μελέτη. Την ώρα που φεύγουν, πέφτουν επάνω στην Μπιρτζέ και τη Σουρεγιά. Η τελευταία απογοητεύεται, επειδή για μια ακόμα φορά βλέπει τον Κερέμ με την Παρλά. Πιστεύει πως έχουν έρθει κοντά και η Μπιρτζέ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Παρλά συνεχίζει το «θέατρο».  Στο καφέ ο Κερέμ ζητά από την Παρλά να… στρωθούν αμέσως στη δουλειά. Εκείνη βέβαια στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τις εξετάσεις και προσπαθεί μάταια να του πιάσει κουβέντα.

Η ώρα περνά και η Παρλά, κουρασμένη, του ζητά να σταματήσουν και να συνεχίσουν την επόμενη μέρα. Ο Κερέμ μιλά για λίγο στο κινητό και τότε εμφανίζεται ο Τσαγλάρ, ο άντρας που «παρενοχλεί» την Παρλά. Τσακώνονται ξανά, αλλά ο Κερέμ παρεμβαίνει και του ζητά θυμωμένος να φύγει. Μάλιστα, όταν ο νεαρός τον ρωτά αν έχει δεσμό με την Παρλά και γι’ αυτό έχει πάρει τέτοιο... θάρρος, εκείνος του λέει «ναι» για να τον ξεφορτωθεί. Η Παρλά φυσικά ενθουσιάζεται. Σύντομα ο υπεύθυνος του καταστήματος τους κάνει παρατήρηση, γιατί είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια. Ο νεαρός αποχωρεί και ο Κερέμ παρηγορεί ξανά την Παρλά, που αρπάζει την ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά. Αργότερα την αποχαιρετά και βλέπουμε τον Τσαγλάρ να επιστρέφει στο καφέ. Η Παρλά τού δίνει… συγχαρητήρια για την «ερμηνεία» του και τον πληρώνει με τα χρήματα που συμφώνησαν. Εκείνος όμως θυμώνει, γιατί τα θεωρεί λίγα. Η Παρλά αναγκάζεται να του δώσει περισσότερα, του τονίζει ωστόσο ότι πρέπει πάση θυσία να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ