Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 28 - video (3)

Ο Αντίλ συλλαμβάνεται κατηγορούμενος για φόνο.
pic
02/04/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το "7ΜΕΡΕΣ TV"


Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν αστυνομικοί καταφτάνουν στο γραφείο του δρος Αντίλ για να τον συλλάβουν για φόνο! Έκπληκτος εκείνος τους ακολουθεί, ενώ πίσω τους τρέχουν ο Τανζού με την Μπελίζ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Μόλις ο Τανζού πληροφορείται την πρόταση, συμβουλεύει την Μπελίζ να δεχτεί, ώστε να βγάλει το νοσοκομείο από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Εκείνη συνεχίζει όμως να αρνείται. Για τον Τανζού δεν υπάρχει δίλημμα στην εξαγορά.

Έκπληκτη η Μπελίζ ακούει τη Βουσλάτ να της λέει πως θέλει να αγοράσει το 51% της κλινικής Μπεχραγιάτ και αρνείται χωρίς δεύτερη σκέψη. Όμως η κυρία Κόζογλου της δίνει υπεροπτικά την κάρτα της και 24 ώρες διορία να το ξανασκεφτεί. Η Βουσλάτ Κόζογλου, μητέρα της Έζο, εξαγοράζει το 51% της κλινικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Βουσλάτ Κόζογλου, μητέρα της Έζο, εξαγοράζει το 51% της κλινικής Μπεχραγιάτ και γίνεται το νέο αφεντικό του Αλί, τον οποίο θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά από την κόρη της... Η Κλινική περνά στα χέρια της Βουσλάτ Κόζογλου.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ