Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 28 - περίληψη

Η Κλινική περνά στα χέρια της Βουσλάτ Κόζογλου.
pic
31/03/2021 - 08:00

Η Βουσλάτ Κόζογλου, μητέρα της Έζο, εξαγοράζει το 51% της κλινικής Μπεχραγιάτ και γίνεται το νέο αφεντικό του Αλί, τον οποίο θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά από την κόρη της. Έκπληκτη η Μπελίζ ακούει τη να της λέει πως θέλει να αγοράσει το 51% της κλινικής Μπεχραγιάτ και αρνείται χωρίς δεύτερη σκέψη. Όμως η κυρία Κόζογλου της δίνει  την κάρτα της και 24 ώρες διορία να το ξανασκεφτεί.  Για τον Τανζού δεν υπάρχει δίλημμα. Μόλις πληροφορείται την πρόταση, συμβουλεύει την Μπελίζ να δεχτεί, ώστε να βγάλει το νοσοκομείο από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Βουσλάτ Κόζογλου, μητέρα της Έζο, εξαγοράζει το 51% της κλινικής

Εκείνη συνεχίζει να αρνείται, όταν έρχεται αντιμέτωπη με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα επείγοντα. Ο τομογράφος έχει χαλάσει και δεκάδες ασθενείς έχουν πλημμυρίσει τους διαδρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη σειρά τους... Χρήματα δεν υπάρχουν για την επιδιόρθωση και η μόνη λύση είναι να σταλεί όλος αυτός ο κόσμος σε άλλα νοσοκομεία, κάτι που θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη δυσφήμιση για την Μπεχραγιάτ. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν αστυνομικοί καταφτάνουν στο γραφείο του δρος Αντίλ για να τον συλλάβουν για φόνο! Έκπληκτος εκείνος τους ακολουθεί, ενώ πίσω τους τρέχουν ο Τανζού με την Μπελίζ. Κανείς τους δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει, όταν εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άντρας, ο κύριος Ντιρέν, που λέει σε όλους πως ο Αντίλ τον σκότωσε. Όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια, ο άνθρωπος αυτός πάσχει από εγκεφαλική βλάβη και δεν μπορεί να αισθανθεί το παραμικρό.

Ο Τανζού αναθέτει στον Ντεμίρ να τον μεταφέρει σε άλλο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί, όμως εκείνος καταφέρνει να ξεγλιστρήσει και σε μια ανύποπτη στιγμή πηδάει από το αίθριο στο ισόγειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο και ο Αντίλ καλεί επειγόντως τον Αλί, ο οποίος έχει τιμωρηθεί να απέχει από τις επεμβάσεις για δύο εβδομάδες. Αυτήν τη φορά, όμως, χωρίς τομογράφο, οι ξεχωριστές ικανότητες που διαθέτει είναι απαραίτητες. Την ίδια στιγμή, η Μπελίζ ανοίγει την καρδιά της στον Φερμάν. Του λέει πως ντρέπεται τον πατέρα της, γι’ αυτό και αρνήθηκε την πρόταση της Βουσλάτ, και εκείνος τη συμβουλεύει να δείξει πίστη. Του ζητάει να μείνει δίπλα της και, όταν τη διαβεβαιώνει πως θα το κάνει, παίρνει τηλέφωνο την Κόζογλου και της ζητά να συναντηθούν. Της ανακοινώνει πως θα δεχτεί την εξαγορά, υπό τον όρο σε ένα χρόνο να αγοράσει ξανά πίσω τις μετοχές της και η Βουσλάτ συμφωνεί. Τα νέα για την πώληση κυκλοφορούν αμέσως στην κλινική με όλους να αναρωτιούνται ποιος είναι ο μυστηριώδης αγοραστής...

Το ίδιο και ο Αλί, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Ναζλί, αλλά αρνείται να την κοιτάξει. Τα αισθήματα που είχε για αυτήν έχουν ξυπνήσει ξανά και προσπαθεί να μην τα αφήσει να τον κατακτήσουν. Ζητά τη βοήθεια της Έζο, η οποία καταφθάνει στην κλινική έχοντας να πολεμήσει τους δικούς της δαίμονες. Μια τέτοια ημέρα αυτοκτόνησε το αγόρι της, ο Ερχάν, και νιώθει ξανά τον ίδιο πόνο. Προτείνει, λοιπόν, στον Αλί να φάνε μαζί το βράδυ για να κλάψουν παρέα για τους αγαπημένους τους και φεύγει τρέχοντας για να ετοιμάσει το δείπνο. Όμως, η Βουσλάτ τη βλέπει στην κλινική και βάζει τους ανθρώπους της να την παρακολουθήσουν. Έπειτα, καλεί τους χειρουργούς σε σύσκεψη και τους ανακοινώνει πως θέλει ο Αντίλ να επιστρέψει στη θέση του επικεφαλής, υποβαθμίζοντας τον Τανζού, ο οποίος πλέον θα δουλεύει κάτω από τις εντολές του Φερμάν. Ο επόμενος που καλείται στο γραφείο της είναι ο Αλί. Έκπληκτος, την ακούει να δηλώνει αφεντικό του και στη συνέχεια να του βάζει το δίλημμα: «Ή σταματάς να βλέπεις την Έζο ή απολύεσαι»

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO