Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 27 - περίληψη

Ο Φερμάν επιλέγει τη Ναζλί και τιμωρεί τον Αλί.
pic
24/03/2021 - 08:00

Σε λίγο θα έρθει η μητέρα της να την πάρει για πάντα μακριά... Ξαφνικά, ο Φερμάν σταματά την επέμβαση. Διαπιστώνει πως χρειάζεται υστερεκτομή, κάτι που δεν είχαν προβλέψει. Ο Αλί σκέφτεται αμέσως μια εναλλακτική, όμως ο γιατρός την απορρίπτει ως επικίνδυνη. Η Ναζλί δεν συμφωνεί και τον παροτρύνει να ρισκάρει. Φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να του πει πως αρνείται επειδή είναι θυμωμένος με τον Αλί. Έκπληκτος ο Φερμάν τούς επαναφέρει και τους δύο στην τάξη. Όμως ο Αλί δεν ακούει τίποτα. Εγκαταλείπει την εφημερία του και φεύγει γρήγορα για το σπίτι. Πάει να πάρει την Έζο, όμως το αυτοκίνητο της μητέρας της βρίσκεται ήδη από κάτω... Εκείνη χτυπάει την πόρτα, μπαίνει μέσα και, με ένα ειρωνικό χαμόγελο, συστήνεται στον Αλί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: O Αλί παρακολουθεί το χειρουργείο απέξω, σαν το λιοντάρι στο κλουβί.

Αυτός της λέει πως δεν χαίρεται καθόλου για τη γνωριμία, κι όταν τον ρωτά γιατί δεν την κοιτάζει στα μάτια, παραδέχεται πως είναι αυτιστικός. Ζητά από την Έζο να μην πάει μαζί της, όμως εκείνη τον αποχαιρετά λέγοντας πως η ίδια το επέλεξε. Μπαίνει στο αυτοκίνητο της μητέρας της, η οποία της ανακοινώνει ότι θα δώσει χρήματα στην Μπερχαγιάτ, αρκεί να μην ξαναδεί τον Αλί. Όμως, αυτό η Έζο δεν μπορεί να το αντέξει. Ο Αλί είναι ο μόνος της φίλος και δεν θέλει να τον χάσει, γι’ αυτό χαλάει τη συμφωνία και φεύγει!  

Την ίδια στιγμή, ο Αλί επιστρέφει θλιμμένος στο νοσοκομείο. Ξέρει ότι δεν έπρεπε να φύγει από την εφημερία και σπεύδει να εξηγηθεί στη Ναζλί, όμως εκείνη αρνείται να τον ακούσει. Ο Φερμάν ήδη κάνει τα παράπονά του στον Τανζού, ο οποίος καλεί αυτόν και τη Ναζλί μπροστά του. Παρουσία και της Μπελίζ, του ανακοινώνει ότι θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός χειρουργείου και ο Αλί ξεσπά. «Αυτό είναι αδικία!», φωνάζει, όμως ο Τανζού του λέει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την ιδιαιτερότητά του για να εξασφαλίζει εύνοια. Στη συνέχεια, στρέφεται στη Ναζλί· της λέει ότι δεν έπρεπε να αμφισβητήσει την κρίση του Φερμάν πάνω στην επέμβαση και, μόλις εκείνη απολογείται, της ανακοινώνει ότι είναι η νέα βοηθός αρχιάτρου!

Ο Αλί, απογοητευμένος, στρέφεται για άλλη μια φορά στον Αντίλ, ο οποίος όμως δικαιολογεί την τιμωρία του. Αντίθετα, η Ναζλί ευχαριστεί τον Φερμάν για την εμπιστοσύνη και αυτός της δίνει το βιβλίο με τις σημειώσεις που κρατούσε όταν ήταν βοηθός. Το ίδιο βράδυ, ο Ντεμίρ ξεναγεί τον Ντορούκ και τη Ναζλί στο σπίτι του, όπου θα μένουν τώρα που έχει μειωθεί ο μισθός τους. Όμως, την ώρα που τους δείχνει τα δωμάτια, φτάνει η Ατσί, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη σχέση τους. Τότε, ο Ντεμίρ αρπάζει την ευκαιρία· της λέει πως τη θέλει, γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου με ένα υπέροχο μονόπετρο, όμως εκείνη, ξαφνιασμένη, του απαντά «δεν μπορώ» και φεύγει. Όσο για τον Αλί, επιστρέφει σε ένα άδειο σπίτι, πιο μόνος από ποτέ.

Ανεβαίνει στην ταράτσα και εκεί βρίσκει την Έζο, η οποία του εξομολογείται ότι άλλαξε γνώμη και δεν σκοπεύει να φύγει. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της φτάνει σε μια άδεια κλινική. Πηγαίνει στο γραφείο της Μπελίζ, που ετοιμάζεται να φύγει, της συστήνεται ως Βουσλάτ Κόζουγλου και της λέει πως θέλει να επενδύσει στην Μπερχαγιάτ, υπό όρους. «Θέλω το 51% του νοσοκομείου» ξεκαθαρίζει και την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO