Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 26 - περίληψη

Ο Τανζού περιμένει την απάντηση του Φερμάν για τις περικοπές.
pic
17/03/2021 - 08:00

Έχει έρθει η ώρα η Έζο να αποκαλύψει στον Αλί το μεγάλο της μυστικό. Του εκμυστηρεύεται, λοιπόν, ότι μένει σε αυτό το σπίτι γιατί κρύβεται από τη μητέρα της, η οποία ντρέπεται για αυτήν και θέλει να την κλείσει στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή στην κλινική, ο Ντεμίρ προτείνει στη Ναζλί και τον Ντορούκ να μετακομίσουν στο σπίτι του, ώστε να γλιτώσουν τα έξοδα του ενοικίου. Οι τρεις τους και ο Αλί είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν να μείνουν στην Μπεχραγιάτ, θυσιάζοντας μέρος του μισθού τους. Ακόμη όμως δεν το έχουν ανακοινώσει στον Φερμάν, ο οποίος έχει ήδη πάρει την απόφασή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η μεταμόσχευση πέτυχε και όλοι είναι συγκινημένοι.

Όταν ο Τανζού τού λέει πως, αν δεν συμφωνήσουν οι δυο τους για το ποιος βοηθός θα μείνει, θα υπερισχύσει η γνώμη του Αντίλ και της Μπελίζ, εκείνος γράφει το όνομα της Ναζλί σε ένα χαρτί, χωρίς να του το δείξει... Στο μεταξύ, ο Γκιουνές ετοιμάζεται να φύγει από την κλινική χωρίς να αποχαιρετήσει κανέναν. Όμως η Γκιουλίν, με την πρόφαση πως ξέχασε το τετράδιό της, τον οδηγεί στην αίθουσα, όπου όλο το προσωπικό τού έχει ετοιμάσει πάρτι-έκπληξη! Ο Γκιουνές συγκινείται, ενώ η Ναζλί εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να ανακοινώσει σε όλους πως οι βοηθοί θα μείνουν ενωμένοι. «Ή όλοι μας ή κανείς» λέει και ο Φερμάν συμφωνεί μαζί τους και σπεύδει να βάλει και τον εαυτό του στην εξίσωση!

Ο Τανζού είναι έξαλλος, όμως, με την πίεση και των υπολοίπων, αναγκάζεται να συμφωνήσει. Τους λέει, λοιπόν, πως οι μισθοί τους θα μειωθούν, οι ώρες τους θα διπλασιαστούν, αλλά θα μείνουν και οι τέσσερις, αναλαμβάνοντας καθήκοντα στα Επείγοντα. Ντεμίρ, Ντορούκ, Ναζλί και Αλί πέτυχαν αυτό που ήθελαν,

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO