Νεσλιχάν Αταγκιούλ:όλες οι αποφάσεις που πήρα μου βγήκαν σε καλό!(Δείτε φώτο)

Μιλώντας για το γάμο της με τον συνάδελφό της Καντίρ Ντογουλού, η όμορφη ηθοποιός τόνισε ότι είναι πολύτιμο να έχεις αγάπη και φιλία σε μια σχέση.
pic
06/03/2021 - 13:25

Η Νεσλιχάν Αταγκιούλ Ντογουλού, η οποία ήταν στο εξώφυλλο ενός περιοδικού στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες,και έδωσε μια συνέντευξη σε ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα εκπομπών στην πρωταρχική πρωινή ζώνη στην Αμερική, έγινε το εξώφυλλο του L'officiel Magazine αυτόν τον μήνα .
Η ηθοποιός Νεσλιχάν Αταγκιούλ απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, για τον γάμο της με τον Καντίρ Ντογουλού, για τον χαρακτήρα της και τον εσωτερικό της κόσμο.


Η 28χρονη ηθοποιός, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που δέχθηκε: «Αν μιλήσω για την ζωή μου, νομίζω πως όλες οι αποφάσεις που πήρα μέχρι τώρα μου έχουν βγει σε καλό, αυτές οι αποφάσεις με εξέλιξαν σαν άνθρωπο..Κάθε βήμα που κάνω, κάθε απόφαση που παίρνω είναι αυτό που με κάνει να είμαι αυτή που είμαι»,


Μιλώντας για το γάμο της με τον συνάδελφό της Καντίρ Ντογουλού, η όμορφη ηθοποιός τόνισε ότι είναι πολύτιμο να έχεις αγάπη και φιλία σε μια σχέση.

 "Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ πολύτιμο.Να είσαι φίλος και ζευγάρι συγχρόνως.. στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ενώ βελτιώνουμε τον εαυτό μας, ενδιαφερόμαστε και για την βελτίωση του άλλου. Μερικές φορές συνεννοούμαστε με τα λόγια, άλλες φορές χωρίς να μιλάμε.Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε έτσι, να μην αλλάξουμε».

Η Νεσλιχάν Αταγκιούλ η οποία έφυγε από τη σειρά  που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο λόγω του «συνδρόμου διαρροής εντέρου», πρόσφατα βρέθηκε σε ένα φαρμακείο στο Zekeriyaköy.Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της, η Νεσλιχάν Αταγκιούλ είχε δηλώσει, "Είμαι καλύτερα τώρα. Αναπαύομαι, κάνω πράγματα που δεν θα κουράσουν. Αλλά είμαι καλύτερα."

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: