'Ανακαλύψτε' την Απαγορευμένη Αγάπη και κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας €80

Ο Μεγάλος διαγωνισμός της Victory συνεχίζεται
pic
15/03/2021 - 10:00
Η Victory δίνει τη δυνατότητα σε άλλους δύο (2) τυχερούς να κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας €80 για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα victorymedia.gr!

Αναζητήστε την απάντηση στην ερώτηση του διαγωνισμού μέσα από τα άρθρα της προηγούμενης εβδομάδας που αναφέρονται στη σειρά ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους δύο (2) νέους τυχερούς που θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας €80 για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, στη διεύθυνση www.victorymedia.gr.

Πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό

1. 
Επιλέξτε τη σωστή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση του διαγωνισμού και στείλτε μας τη συμμετοχή σας από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 14 Μαρτίου, αφού πρώτα συμπληρώσετε τα στοιχεία και το email σας. Η σωστή απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση περιλαμβάνεται μέσα στα άρθρα που αφορούν στη σειρά ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ που θα δημοσιευτούν από 1 μέχρι και 7 Μαρτίου.

2. 
Με τη συμμετοχή σας, θα πάρετε μέρος στην τρίτη κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρίας μας την Τρίτη 16 Μαρτίου. Από την κλήρωση, θα αναδειχτούν δύο (2) τυχεροί και μπορεί να είστε εσείς ένας από αυτούς που θα λάβουν δώρο μια δωροεπιταγή αξίας €80.

3. 
Οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα με email, ενώ η δωροεπιταγή θα αποσταλεί ηλεκτρονικά με μορφή εκπτωτικού κωδικού για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δωροεπιταγή είναι προσωπική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Victory Entertainment ΑΕ, στη διεύθυνση www.victorymedia.gr
Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήματα και μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για αγορά προϊόντων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (σε περίπτωση αγοράς προϊόντων μικρότερης αξίας από την αξία της δωροεπιταγής, δεν επιστρέφονται χρήματα ούτε πιστώνεται το υπολειπόμενο ποσό). 

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι νικητές του διαγωνισμού της 3ης Ενότητας (από 8 έως 14 Μαρτίου) είναι:

  1. kat***skou***@gmail.com
  2. left***1***@gmail.com

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: