Εντά Ετζέ: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της - Τι είπε στην δήλωση που έκανε

Είμαι καλά τώρα,7 μέρες της ασθένειάς μου δεν ήταν καθόλου καλές.
pic
04/03/2021 - 14:41

Η Εντά Ετζέ, που έδωσε ζωή στον χαρακτήρα «Γιλντίζ» στο «Yasak Elma (Απαγορευμένη Αγάπη)», έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα μετά την νόσο του ιού του κορωνοϊού. Η ηθοποιός, της οποίας η καραντίνα συνεχίζεται ακόμα στο σπίτι της για τη θεραπεία της, έκανε μια δήλωση στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την κατάσταση της υγείας.
Η Εντά Ετζέ, που είπε ότι δεν ήταν καλά την πρώτη εβδομάδα της ασθένειάς της, είπε: «Γεια σε όλους! Δυστυχώς, όπως ακούσατε από τα νέα, έχω προσβληθεί από τη νόσο COVID-19 .Αύριο είναι η τελευταία μέρα της καραντίνας μου. Είμαι καλά τώρα. 7 μέρες της ασθένειάς  μου δεν ήταν καθόλου καλές.
Έχω ακόμα πολλούς άρρωστους ανθρώπους γύρω μου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με τη ζωή τους στη χώρα μας, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν ανοίξει τα εστιατόρια.«Γνωρίζω επίσης ότι ορισμένοι τομείς επηρεάζονται πάρα πολύ  πολύ λόγο του COVID-19 , αλλά ανησυχώ για την πορεία όλης αυτής της κατάστασης.».

«Όλοι όσοι δουλεύουμε με πολύ κόσμο γύρω μας όπως εμείς οι ηθοποιοί, σας παρακαλώ να φροντίζετε τον εαυτό σας. Τέλος πάντων, η μόνη φορά που γέλασα κατά τη διάρκεια της ασθένειάς μου ήταν η στιγμή που παρακολούθησα αυτήν την ταινία. Την λατρεύω και γελάω τόσο πολύ που με έκανε χαρούμενη  αφου την ξαναείδα μετά από πολλά χρόνια . Το γέλιο είναι το καλύτερο πράγμα σε αυτήν τη ζωή. Εύχομαι σε όλους που είναι άρρωστοι να γίνουν σύντομα καλά και να χαμογελάσουν το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ επίσης και για τις ευχές και τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά. Σας αγαπώ πάρα πολύ. "

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: