'Εξετάστε' τον Γιατρό και κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας €80

Ο Μεγάλος διαγωνισμός της Victory συνεχίζεται
pic
07/03/2021 - 10:00
Η Victory δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμα μία δωροεπιταγή αξίας €80 για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.victorymedia.gr!

Αναζητήστε την απάντηση στην ερώτηση του διαγωνισμού μέσα από τα άρθρα της προηγούμενης εβδομάδας που αναφέρονται στη σειρά Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους δύο (2) ακόμα τυχερούς που θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας €80 για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, στη διεύθυνση www.victorymedia.gr.

Πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό

1. 
Επιλέξτε τη σωστή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση του διαγωνισμού και στείλτε μας τη συμμετοχή σας από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 7 Μαρτίου, αφού πρώτα συμπληρώσετε τα στοιχεία και το email σας. Η σωστή απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση περιλαμβάνεται μέσα στα άρθρα που αφορούν στη σειρά Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ που θα δημοσιευτούν από 22 έως και 28 Φεβρουαρίου.

2. 
Με τη συμμετοχή σας, θα πάρετε μέρος στη δεύτερη κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρίας μας την Δευτέρα 8 Μαρτίου. Από την κλήρωση, θα αναδειχτούν δύο (2) τυχεροί και μπορεί να είστε εσείς ένας από αυτούς που θα λάβουν δώρο μια δωροεπιταγή αξίας €80.

3. 
Οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα με email, ενώ η δωροεπιταγή θα αποσταλεί ηλεκτρονικά με μορφή εκπτωτικού κωδικού για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δωροεπιταγή είναι προσωπική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Victory Entertainment ΑΕ, στη διεύθυνση www.victorymedia.gr
Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήματα και μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για αγορά προϊόντων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (σε περίπτωση αγοράς προϊόντων μικρότερης αξίας από την αξία της δωροεπιταγής, δεν επιστρέφονται χρήματα ούτε πιστώνεται το υπολειπόμενο ποσό). 

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι νικητές του διαγωνισμού της 2ης Ενότητας (από 1 έως 7 Μαρτίου) είναι:

  1. chr*****k**[email protected]
  2. ef*****ka*@hotmail.gr

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: