Ντεμέτ Όζντεμιρ: η συναδελφική αγάπη δεν κρύβεται

Μια αγάπη που γεννήθηκε στις οθόνες του TV8, με το «My Home My Destiny»
pic
23/02/2021 - 17:27

Η αγάπη αυτή γεννήθηκε στις οθόνες του TV8, με το «My Home My Destiny» που ειναι μια από τις ποιο δημοφιλείς παραγωγές αυτήν την στιγμή. Οι νέοι ηθοποιοί της σειράς ταιριάζουν πολύ καλά μεταξύ τους πίσω από την κάμερα και αυτό αντικατοπτρίζεται στη σειρά. Μαζί με τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στην οθόνη, οι ηθοποιοί μοιράζονται  με ενδιαφέρον τις φωτογραφίες τους στα κοινωνικά μέσα.

 

Αυτές οι καταστάσεις των ηθοποιών που αστειεύονται μεταξύ τους στην ανάπαυλα των γυρισμάτων και ανεβαίνουν στα sosial media από καιρό σε καιρό δείχνουν την ευχάριστη διάθεση των πρωταγωνιστών. Ειδικά η Ντεμέτ Όζντεμιρ, ως το πιο δημοφιλές όνομα από τους άλλους φίλους της, κάνει τους θαυμαστείς της να χαίρονται με αυτές τις δημοσιεύσεις. Η φιλία της Naz Göktan και της Ντεμέτ , είναι γνωστή σε όλους . Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την Ντεμέτ και μόνο το χέρι του είναι ορατό είναι ο Σαβάς της σειράς Kaan Altay Köprülü. Η Ντεμέτ  δημοσίευσε ξανά τη φωτογραφία αυτή στο Instagram με την τη σημείωση «εμείς πιάσαμε πάντως».

 

Η φωτογραφία επίσης του Ενγκίν Οζτούρκ με μια χαριτωμένη γάτα.Αυτή η ειλικρινής και φιλοζωική πόζα με τη γάτα, την οποία ο ηθοποιός αγκαλιάζει με μεγάλη αγάπη, θα έκλεψε τις καρδιές όσων την είδαν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: