ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 13 - περίληψη

Η Ζεϊνέπ παραιτείται!
pic
24/02/2021 - 09:00

Ο Σιτκί στέλνει μήνυμα στην Εντέρ, ότι μπορεί να πάει να δει το νέο σπίτι που της προτείνει ο Χαλίτ, και εκείνη είναι ενθουσιασμένη που θα φύγει επιτέλους από τη φτωχογειτονιά της. Η Γιλντίζ μαθαίνει ότι η αδελφή της δεν πήγε στην εταιρία και, καθώς της τηλεφωνεί και δεν τηςαπαντά, αποφασίζει να πάει στο διαμέρισμά της για να τη βρει. Η Ζεϊνέπ την ενημερώνει πως ο Αλιχάν την παράτησε γιατί δεν θέλει να είναι δεσμευμένος και της λέει πως φταίει η ίδια, που πίστεψε ότι μπορούσαν οι δυο τους να είναι ποτέ ζευγάρι, ενώ προέρχονται από τόσο διαφορετικούς κόσμους... Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στην εταιρία και δηλώνει την παραίτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ζεϊνέπ την ενημερώνει την Γιλντίζ πως ο Αλιχάν την παράτησε.

Ο Αλιχάν της λέει ότι κανονικά πρέπει να τους αφήσει περιθώριο δύο εβδομάδων πριν αποχωρήσει, αλλά μπορεί να φύγει αμέσως, αν του βρει την αντικαταστάτριά της! Η Ζεϊνέπ το θεωρεί αυτό δικαιολογία...   Η Εντέρ λέει στον Τζανέρ ότι βρήκε ένα σχέδιο για να ρεζιλέψει τη Γιλντίζ στα μάτια του Χαλίτ και  να τον κάνει να τη χωρίσει, πριν η νεαρή μείνει έγκυος και τότε δυσκολέψει το διαζύγιο. Έτσι, επινοεί μια ψεύτικη εκδήλωση: τη... στέψη του βασιλιά της Δημοκρατίας του Λουμπελίκο! Μάλιστα, φτιάχνει και ψεύτικη ιστοσελίδα για τη... Δημοκρατία του Λουμπελίκο, ώστε να πειστεί η Γιλντίζ ότι η χώρα αυτή υπάρχει.

Στη συνέχεια, εκείνη λαμβάνει πρόσκληση για τη... λαμπερή εκδήλωση και πηγαίνει συνοδευόμενη από τη Σενγκιούλ. Εκεί την περιμένουν παπαράτσι και γίνεται ρεζίλι. Ο Χαλίτ της βάζει τις φωνές, αλλά η Γιλντίζ χαίρεται γιατί οι ακόλουθοί της στα σόσιαλ μίντια αυξάνονται!
Στη Φάλκον Αεροπορική καταφθάνει ο Τζεμ, αδελφός της Λαλ αλλά και στενός συνεργάτης του Αλιχάν. Επέβλεπε για καιρό ένα έργο της εταιρίας στις ΗΠΑ, όμως τώρα επέστρεψε με τον 5χρονο γιο του στην Κωνσταντινούπολη, για να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της εταιρίας. Γνωρίζεται με τη Ζεϊνέπ και τη συμπαθεί από την πρώτη στιγμή...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO