Ποιος είδε τον πατέρα του Τζαν Γιαμάν και δεν φοβήθηκε (video)

Νέος θόρυβος γύρω από τον Τζαν Γιαμάν και την αγαπημένη του Ντιλέτα Λεότα
pic
22/02/2021 - 10:50

Στην Ιταλία, ο Τζαν Γιαμάν είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς νέους ηθοποιούς. Ωστόσο, στην Τουρκία, ο ηθοποιός έχει και εκείνους που δεν τον συμπαθούν και πολύ. Ωστόσο, ο πατέρας του είναι στο πλευρό του και πάντα προσέχει τα νώτα του Τζαν Γιαμάν.Ο γνωστός αθλητικός παρουσιαστής και πρώην δικαστής Ahmet Çakar σε ανάρτηση στο YouTube μίλησε με σκληρά  λογία στον ηθοποιό, αποκαλώντας τον υποτιμητικά Kezban (έτσι αποκαλούσαν παλιά και τις περιφερόμενες  νύφες στην τουρκία). Δεν έμεινε μόνο εκεί εξήγησε ότι «την λέξη Kezban μπορεί να τη μεταφράσει κάνει σήμερα ως: ηλίθιος, ανίδεος, ανόητος και αλλά τέτοια διαλέγετε εσείς» είπε χαρακτηριστικά.

 

Εδώ πατέρας και γιος.

 


 Ο κ. Ahmet Çakar πιστεύει ότι ο Τζαν Γιαμάν μπορεί να είναι διάσημος, ένας όμορφος άντρας με καλό σώμα, όπως μια αρκούδα δηλαδή, αλλά είναι ανόητος όπως μια νύφη που περιφέρεται. Δεν πιστεύει ότι ο Τζαν Γιαμάν αγαπιέται στην Ιταλία. Σύμφωνα με τον κ. Αχμέτ ο Τζαν Γιαμάν δεν γνωρίζει καν τον πίνακα στην προπαιδεία . Δεν γνωρίζει την ημέρα και τον τόπο γέννησης του Ατατούρκ.  Φυσικά, ο πατέρας του Τζαν Γιαμάν Mr. Γκιουβέν Γιαμάν, δεν μπορούσε να αντέξει τις προσβολές προς τον  γιο του και έδωσε μια λεπτομερή απάντηση, λέγοντας ότι ίσως ο γιος του να γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτόν. Για παράδειγμα, επισκέφτηκε το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ  στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του και γνωρίζει περισσότερα για τον πρώτο πρόεδρο της Τουρκίας, από τον Ahmet Çakar.

Εάν ο γιος του δεν γνώριζε την προπαίδεια, δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και την Ιταλία για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του, δεν θα μπορούσε να γίνει πιστοποιημένος δικηγόρος, δεν θα είχε δουλειά σε Αμερικάνικη εταιρεία, και δεν θα είχε γράψει τη δική του στήλη στην έκδοση Dünya. Όσο για το επάγγελμα του Τζαν Γιαμάν, ο κ. Αχμέτ απέδειξε μόνο την άγνοιά του για τους ηθοποιούς και τις προκαταλήψεις του.

Περιμένουμε πώς θα αντιδράσει ο ηθοποιός στο παραλήρημα του "κυρίου" ; Σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο για αυτόν πάντως είναι να παραμείνει σιωπηλός.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: