Γιατί ο Τζαν Γιαμάν αποφάσισε να παντρευτεί

Στη Σικελία ο γάμος Τζαν Γιαμάν & Ντιλέτα Λεότα
pic
20/02/2021 - 15:30

Τα ιταλικά και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είναι γεμάτα με εντυπωσιακά νέα σχετικά με τον επικείμενο γάμο του Τζαν Γιαμάν με την Ιταλίδα  αγαπημένη Ντιλέτα Λεότα, και αναφέρουν και καυτές λεπτομέρειες για τον λόγο που θα γίνει ένας τόσο βιαστικός γάμος.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Τζαν Γιαμάν, ο οποίος αγόρασε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 40.000 ευρώ για την αγαπημένη του Ντιλέτα Λεότα, πρόκειται να παντρευτεί στην πατρίδα της νεαρής αγαπημένης του  στη Σικελία. Το συνολικό κόστος του γάμου θα είναι 600.000 ευρώ,  και θα έχει 300 καλεσμένους.Ο ηθοποιός μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλα  έξοδα για το γάμο, καθώς θα κερδίσει 100 χιλιάδες ευρώ για ένα επεισόδιο της σειράς 8 επεισοδίων Sandokan. Η Ντιλέτα Λεότα από την άλλη έλαβε επίσημη πρόταση γάμου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον Τζαν Γιαμάν την οποία αποδέχθηκε αμέσως.. Υπάρχουν ακόμη φήμες ότι η Ντιλέτα είναι έγκυος και ότι ο ηθοποιός σύντομα θα γίνει πατέρας. Αυτός είναι ο λόγος ενός τόσο βιαστικού γάμου.

Απομένει μόνο να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και να δούμε αν τα νέα είναι αληθινά. Όπως γνωρίζουμε, τα ταμπλόιντ σε όλο τον κόσμο δεν είναι και η πιο αξιόπιστες πηγές πληροφοριών. Το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι το έργο του  Τούρκου ηθοποιού στην Ιταλία. Όπως αποδείχθηκε, ο Τζαν Γιαμάν δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στη σειρά Ignorant Angels του Ferzan Ozpetek λόγω προβλημάτων με το πρόγραμμα των γυρισμάτων, αλλά στο μέλλον θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη σε κάποιο άλλο έργο. Οι προετοιμασίες για τη σειρά Sandokan συνεχίζονται.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: