'Παίξτε' με την Elif και κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας €80

Μεγάλος διαγωνισμός για όλους από τη Victory
pic
01/03/2021 - 10:00
Η Victory δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας €80 για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.victorymedia.gr!

Αναζητήστε την απάντηση στην παρακάτω ερώτηση του διαγωνισμού μέσα από τα άρθρα της προηγούμενης εβδομάδας που αναφέρονται στη σειρά ELIF και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους δύο (2) τυχερούς που θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας €80 για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, στη διεύθυνση www.victorymedia.gr.

Πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό

1.
Επιλέξτε μια (1) από τις τέσσερις απαντήσεις στην παρακάτω ερώτηση του διαγωνισμού και στείλτε μας τη συμμετοχή σας από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, αφού πρώτα συμπληρώσετε τα στοιχεία και το email σας. Η σωστή απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση περιλαμβάνεται μέσα στα άρθρα που αφορούν στη σειρά ELIF που θα δημοσιευτούν από 15 έως και 21 Φεβρουαρίου.

2.
Με τη συμμετοχή σας, θα πάρετε μέρος στην κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρίας μας την Δευτέρα 1 Μαρτίου. Από την κλήρωση, θα αναδειχτούν δύο (2) τυχεροί και μπορεί να είστε εσείς ένας από αυτούς που θα λάβουν δώρο μια δωροεπιταγή αξίας €80.

3.
Οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα με email, ενώ η δωροεπιταγή θα αποσταλεί ηλεκτρονικά με μορφή εκπτωτικού κωδικού για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δωροεπιταγή είναι προσωπική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Victory Entertainment ΑΕ, στη διεύθυνση www.victorymedia.gr.
Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήματα και μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για αγορά προϊόντων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (σε περίπτωση αγοράς προϊόντων μικρότερης αξίας από την αξία της δωροεπιταγής, δεν επιστρέφονται χρήματα ούτε πιστώνεται το υπολειπόμενο ποσό). 

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι νικητές του διαγωνισμού της 1ης Ενότητας (από 22 έως 28 Φεβρουαρίου) είναι:

  1. d***psa***@gmail.com
  2. k***[email protected]
Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: