Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 22- περίληψη

Πτήση τρόμου για τους τρεις γιατρούς.
pic
17/02/2021 - 09:00

 Ή Ναζλί με τον Φερμάν πρέπει να παρευρεθούν σε ένα ιατρικό συνέδριο στο Λονδίνο και στο αεροδρόμιο ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ο Αλί, οποίος τους ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει και εκείνος μαζί τους. Πίσω από αυτή την απόφαση, για ακόμα μία φορά, βρίσκεται ο Τανζού. H Nαζλί, βλέποντας μπροστά της τον Αλί, ταράζεται, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να βγάλει από το μυαλό της το περιστατικό με την Εζό στο σπίτι του πρώην αγαπημένου της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που την περιμένει. Μόλις επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, κάνει την εμφάνισή της και η Εζό, κάτι που εκτός από τη Ναζλί ξαφνιάζει και τον Αλί, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ένα επαγγελματικό ταξίδι μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Έτσι όλοι μαζί βρέθηκαν σε μια πτήση που δεν είχε φανταστεί ποτέ κανένας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο καιρός είναι πολύ άσχημος και οι αναταράξεις δεν έχουν τέλος, ενώ προκύπτουν απρόοπτες καταστάσεις. Ένας επιβάτης εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα κάποιας ασθένειας. Όταν το πλήρωμα του αεροσκάφους ζητά τη βοήθεια γιατρού, ο Αλί σπεύδει να εξετάσει τον ασθενή και σύντομα καταλαβαίνει ότι αυτό που έχει δεν είναι κάτι απλό. Μια επιδημία εξαπλώνεται στο αεροπλάνο, με όλο και περισσότερους επιβάτες να νοσούν σταδιακά και την κατάσταση να γίνεται ανεξέλεγκτη.

Ο Αλί, η Ναζλί και ο Φερμάν καλούνται να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ το αεροσκάφος είναι αδύνατον να προσγειωθεί εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών. Και ενώ το ταξίδι-εφιάλτης συνεχίζεται, τα πράγματα χειροτερεύουν. Σπάνε τα νερά μιας εγκύου και ένας άλλος επιβάτης τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι. Ο Φερμάν αναλαμβάνει να ξεγεννήσει την κοπέλα, αφού η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Αλί προσπαθεί να σώσει τον επιβάτη με το τραύμα στο κεφάλι. Μαζί του βρίσκεται συνεχώς και η Εζό, η οποία όσο εξελίσσεται η κατάσταση στο αεροσκάφος χάνει την ψυχραιμία της και αποκαλύπτει στον Αλί ότι είναι διπολική προσωπικότητα.

Το ερώτημα σε όλα αυτά είναι: Θα καταφέρουν να βγουν όλοι ζωντανοί από αυτή την πτήση; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην κλινική Μπερχαγιάτ ο Ντεμίρ και ο Ντορούκ έχουν αναλάβει όλα τα περιστατικά, καθώς ο Τανζού έχει το κρίσιμο δικαστήριο. Η Φερντά από την άλλη, μετά τα τελευταία γεγονότα, δεν έχει εμφανιστεί στο νοσοκομείο και κανένας δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO