ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 32- περίληψη

Γιαλίν και Ντεφνέ αποφασισμένοι να μείνουν μαζί σε πείσμα όλων!
pic
03/02/2021 - 09:00

Ο παππούς ζητά το χέρι της Ντεφνέ για τον εγγονό του, Γιαλίν, αλλά ο Τοπράκ ανατρέπει τα πάντα, αρνούμενος να δώσει την αδελφή του σε κάποιον που μπορεί να αλλάξει γνώμη και να την παρατήσει! Προσβεβλημένοι, ο παππούς και η υπόλοιπη οικογένεια Αράς αποχωρούν, αλλά ο Γιαλίν μένει πίσω. Τότε, ο Τοπράκ καλεί την Ντεφνέ να διαλέξει ανάμεσα στον άντρα που αγαπά και την οικογένειά της. Ο Γιαλίν φέρνει στο νου του τη συζήτηση με τον Τσινάρ και της λέει να μην το κάνει, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζει στον Τοπράκ ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την Ντεφνέ ποτέ και θα του το αποδείξει! Όσο για τη Λεϊλά, έχει γίνει έξαλλη με τη συμπεριφορά του αγαπημένου της και του λέει πως δεν πρόκειται να τον παντρευτεί.
Το επόμενο πρωί, ο παππούς ξεκαθαρίζει στον Γιαλίν ότι δεν θέλει καμία σχέση με τους Μπαρουτσού και ανακοινώνει στη Νεχίρ ότι πλέον θα πρέπει να δουλεύει και να βγάζει τα δικά της χρήματα. Απογοητευμένος, ο Γιαλίν μετακομίζει σε ένα τροχόσπιτο έξω από το σπίτι των Μπαρουτσού και απευθύνει... τηλεοπτικό μήνυμα στην οικογένεια, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να φύγει. Όσο για τη Νεχίρ, ζητά από την Ασλί να της βρει δουλειά, μιας που και αυτή έχει πτυχίο ψυχολογίας. Η Γιεσίμ, που καταλαβαίνει ότι ο Πολάτ σκέφτεται την ξαδέλφη της, παρότι τον αποκάλεσε βλάχο, ενθουσιάζεται όταν ο Τσινάρ τής δείχνει το ανακαινισμένο πια πρώην διαμέρισμα της Ντεφνέ. Η πιο μεγάλη έκπληξη είναι το δωμάτιο που έχει μετατρέψει σε γκαρνταρόμπα για τα ρούχα της, στο οποίο έχει τοποθετήσει και τον αγαπημένο της καναπέ!
Ο Τοπράκ προσλαμβάνει τη Μερβέ, μια γοητευτική κοπέλα από ένα πρακτορείο ηθοποιών, προκειμένου να βάλει τον Γιαλίν σε πειρασμό, ενώ η Νεχίρ περιμένει τον πρώτο της ασθενή. Όμως, μπροστά της εμφανίζεται ο Πολάτ, ο οποίος ομολογεί ότι έχει πρόβλημα με τη διαχείριση θυμού και χρειάζεται θεραπεία και της ζητά να αλλάξει ρούχα γιατί με αυτά που φοράει είναι πολύ όμορφη! Στο μεταξύ, ο Ντενίζ απολαμβάνει την παρέα της Νταμλά και είναι παρών όταν η μητέρα της της ανακοινώνει πως τους έκαναν έξωση. Προσφέρεται να της δώσει ξανά χρήματα, όμως εκείνη αρνείται να τα πάρει κι έτσι αυτός της προτείνει να μείνει για άλλο ένα βράδυ στο σπίτι τους. Την ίδια στιγμή, ο Τσινάρ με τη Γιεσίμ ετοιμάζονται για την πρώτη νύχτα στο νέο τους σπίτι, αλλά δεν προλαβαίνουν να χαρούν, γιατί η γιαγιά ανακοινώνει ότι θα μείνει εκεί και θα κοιμηθεί στο κρεβάτι τους! Την επόμενη μέρα, η Μερβέ πηγαίνει ξανά στην εταιρεία και καταφέρνει να δει τον Γιαλίν, ισχυριζόμενη ότι δήθεν έχει ινστιτούτο αισθητικής. Η Σονγκιούλ ενημερώνει την Ντεφνέ πως κάποια πελάτισσα προσπαθεί να ξελογιάσει τον άντρα της, όμως ο Γιαλίν έχει ήδη καταλάβει τις προθέσεις της και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα η Ντεφνέ έτοιμη να την ξεμαλλιάσει, αλλά ο Γιαλίν την εμποδίζει. Η Μερβέ τελικά φεύγει και, βλέποντας πάνω στο γραφείο μια κάρτα του Τοπράκ, οι δυο τους συνειδητοποιούν ότι όλο αυτό ήταν ένα κόλπο του αδελφού της. Τότε, ο Γιαλίν σκέφτεται πως θα του αποκαλύψει ότι είναι παντρεμένοι και τρέχουν να την εμποδίσουν!
Την ίδια στιγμή στην κλινική, ο Πολάτ βλέπει τον Μπουλέντ να γλυκοκοιτάζει τη Νεχίρ και δεν διστάζει να του επιτεθεί! Η Ασλί λέει στο διευθυντή της ότι πρόκειται για ασθενή και ζητά από τη Νεχίρ να τον οδηγήσει στο γραφείο της, όπου και τους κλειδώνει μαζί μέχρι να τα ξαναβρούν! Στο μεταξύ, η Λεϊλά περιμένει έξω από την εταιρεία για να διαπιστώσει αν ο Τοπράκ την απατά. Βλέπει τη Μερβέ να μπαίνει και την ακολουθεί, ενώ πίσω της μπαίνουν η Ντεφνέ με τον Γιαλίν. Πριν καν η Μερβέ προλάβει να μιλήσει, η Λεϊλά τής επιτίθεται μπροστά στον έκπληκτο Τοπράκ, ενώ ο Γιαλίν με την Ντεφνέ αγκαλιάζονται, αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα και κανένα να τους χωρίσει!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Αρνείται στον παππού ο Τοπράκ το «χέρι» της Ντεφνέ.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO