ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 31- περίληψη

Επιχείρηση... γάμος για την Ντεφνέ και τον Γιαλίν!
pic
27/01/2021 - 09:00

O Τοπράκ ακούει την αδελφή του να λέει ότι αυτή και ο Γιαλίν αποφάσισαν να παντρευτούν και του ρίχνει μια μπουνιά! Ο Πολάτ με τον Τσινάρ μπαίνουν στη μέση και τον απομακρύνουν μέχρι να ηρεμήσει, ενώ η Ντεφνέ σοκάρεται μαθαίνοντας ότι το πρόσωπο της γιαγιάς της παρέλυσε από το άγχος. Έχοντας πια ηρεμήσει κάπως, ο Τοπράκ διώχνει τον Γιαλίν, ο οποίος όμως αρνείται να φύγει χωρίς την αγαπημένη του. Τότε, ο Τοπράκ κλειδώνει την Ντεφνέ στο δωμάτιο και ο Πολάτ πείθει τον Γιαλίν να φύγει διαβεβαιώνοντάς τον πως ο αδελφός του δεν θα της κάνει τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: O Γιαλίν στα χέρια με τον Τοπράκ.

Όμως ο Γιαλίν δεν το βάζει κάτω χρησιμοποιεί την εξωτερική σκάλα για να μπει ξανά από το παράθυρο και να αγκαλιάσει τη γυναίκα του! Φεύγει γρήγορα όταν ακούει τον Τοπράκ να ξεκλειδώνει για να ξεκαθαρίσει στην Ντεφνέ ότι δεν δέχεται αυτό τον άνθρωπο ως γαμπρό. Η Λεϊλά αποφασίζει να παρέμβει, όμως άκρη δεν βγαίνει και η Ντεφνέ πάει να το σκάσει και αυτή από την εξωτερική σκάλα. Τότε, ο Τοπράκ παίρνει δραστικά μέτρα και προσλαμβάνει τον Αντέμ για να φυλάει το σπίτι μέρα-νύχτα. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Αράς, ο Ντενίζ προσπαθεί να φυγαδεύσει την Νταμλά, αλλά τους τσακώνει η Μεφτουνέ και σπεύδει να σερβίρει πρωινό στην έγκυο. Όσο για την Ασλί, συμβουλεύει τη Νεχίρ να μη φύγει τώρα που η κατάσταση είναι μπερδεμένη και ο παππούς της αναστατωμένος. Αντέμ και Νταμλά αναλαμβάνουν χρέη πυροσβέστη στα δύο σπίτια, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Μπροστά στον παππού του, ο Ντενίζ υποστηρίζει ότι με την Νταμλά δεν τα πηγαίνουν καλά και θέλουν να χωρίσουν.

Όμως, εκείνος του ξεκαθαρίζει ότι θα την παντρευτεί οπωσδήποτε και πως η κοπέλα θα μείνει μαζί τους μέχρι το γάμο, που θα γίνει άμεσα, μέσα στην εβδομάδα! Όταν φτάνει ο Γιαλίν, προσπαθεί και αυτός να του πει την αλήθεια, όμως ο παππούς δεν ακούει τίποτα και δηλώνει ότι αν δεν σταματήσει να ασχολείται με τους Μπαρουτσού, θα τους αποκληρώσει όλους! Η Γιεσίμ συγκαλεί συμβούλιο στην εταιρεία με στόχο να λήξει η διαμάχη ανάμεσα στις δυο οικογένειες και αναθέτει σε όλους αποστολές. Ο Αντέμ εμφανίζεται ως σιδεράς στο σπίτι των Μπαρουτσού και η Χαμπιμπέ φροντίζει να τον βάλει μέσα για να τοποθετήσει κάγκελα στο δωμάτιο της Ντεφνέ. Η Νταμλά με τον Ντενίζ αναλαμβάνουν να μαλακώσουν τον παππού, ώστε να πειστεί να ζητήσει το χέρι της Ντεφνέ για λογαριασμό του Γιαλίν, ενώ η Γιεσίμ με τον Τσινάρ έχουν ως αποστολή να κάνουν τη γιαγιά Πεμπέ να αλλάξει γνώμη και να δεχτεί το γαμπρό που διάλεξε η εγγονή της. Τέλος, η Λεϊλά καλείται να θυμίσει στον Τοπράκ τι σημαίνει αγάπη και ο Πολάτ να παρηγορήσει δήθεν την Ντεφνέ, η οποία το σκάει από την εξωτερική σκάλα παρέα με τον Γιαλίν και τη θέση της παίρνει η Νεχίρ, φορώντας την κατάλληλη περούκα!
Ο Γιαλίν εκπλήσσει ευχάριστα την αγαπημένη του όταν την οδηγεί στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου για να δειπνήσουν μαζί και να νιώσει κιόλας ελεύθερη. Το επόμενο πρωί, η Νεχίρ ξυπνά στην αγκαλιά του Πολάτ και του ανακοινώνει πως θα φύγει στην Αμερική. Για πρώτη φορά, όμως, εκείνος της απαντά πως δεν θα την αφήσει να το κάνει. Τη φιλάει και η Νεχίρ τον χαστουκίζει. Όμως πριν προλάβει να αντιδράσει ένας από τους δύο, έρχονται η Ντεφνέ με τον Γιαλίν και η Νεχίρ φεύγει με τον ξάδελφό της. Στο μεταξύ, ο Τοπράκ κάνει ξανά πρόταση γάμου στη Λεϊλά, η οποία όμως αρνείται, επειδή κρατά δύο ερωτευμένους χωριστά. Έτσι και αυτός αναγκάζεται να μαλακώσει και δέχεται να έρθουν να ζητήσουν την αδελφή του όταν η γιαγιά γίνει καλύτερα. Την ίδια στιγμή και η Νταμλά με τον Ντενίζ καταφέρνουν να πείσουν τον παππού να ζητήσει το χέρι της Ντεφνέ. Έτσι, όλη η οικογένεια Αράς έρχεται στους Μπαρουτσού και ο παππούς ζητά το χέρι της Ντεφνέ για λογαριασμό του Γιαλίν. Όμως, εκείνη τη στιγμή ο Τοπράκ απαντά ότι δεν πρόκειται να το κάνει και τους ζητά να φύγουν!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO