ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 30- περίληψη

Γάμος μετ’ εμποδίων!
pic
20/01/2021 - 09:00
Ο Γιαλίν με την Ντεφνέ δεν προλαβαίνουν να χαρούν τη ρομαντική στιγμή γιατί καταφτάνουν η Νεχίρ με τον Πολάτ, ο οποίος έχει άγριες διαθέσεις! Επιτίθεται κατευθείαν στον Γιαλίν, όμως αυτός δεν νοιάζεται για τίποτα, παρά για την απάντηση της Ντεφνέ. Αυτή προσπαθεί να σταματήσει τον αδελφό της, λέγοντας ότι το κάνει για να σώσει τον κουνιάδο του, και ο Γιαλίν παίρνει το μήνυμα! Ενθουσιασμένος, τη σηκώνει στην αγκαλιά του και φωνάζει «παντρευόμαστε!». Έπειτα, προτείνει να πάρουν πρωινό όλοι μαζί και στη συνέχεια να μιλήσει στον παππού, ώστε το ίδιο κιόλας βράδυ να πάνε να ζητήσουν το χέρι της. Όμως, η Νεχίρ τού λέει πως ο παππούς έχει θυμώσει με τους Μπαρουτσού και δεν θα θέλει να το κάνει. Πράγματι, ο παππούς θυμώνει όταν ανακαλύπτει ότι ο μόνος που κοιμήθηκε στο σπίτι είναι ο Ντενίζ και του ζητά να βρει την αδελφή του και τον Γιαλίν, όμως τον σταματούν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται έξω από την πόρτα. Τον ρωτούν αν ο Γιαλίν απήγαγε τη Ντεφνέ, κι όταν τελικά καταφέρνει να φύγει, σπεύδει να πάρει τον Γιαλίν τηλέφωνο. Του λέει ότι ο Τύπος γνωρίζει για την απαγωγή λόγω της Χαμπιμπέ, η οποία έκανε τα δικά της σχόλια στα social media, με αποτέλεσμα να οργανωθεί ολόκληρη διαδήλωση υπέρ των γυναικών έξω από την κατοικία των Μπαρουτσού. Κι επίσης τον ενημερώνει ότι τόσο ο παππούς όσο και ο Τοπράκ είναι έξαλλοι μαζί τους!
Όμως, ο Γιαλίν δεν πτοείται. Αντίθετα, προτείνει στην Ντεφνέ να παντρευτούν αμέσως, για να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούν πια να τους χωρίσουν. Ύστερα, ανακοινώνει στον Ντενίζ ότι την επόμενη κιόλας ημέρα παντρεύεται την Ντεφνέ, κι αυτός με τη σειρά του ζητά τη βοήθεια της Νταμλά, για να πάρουν τον Τσινάρ και τη Γιεσίμ με το μέρος τους.  Η Ντεφνέ εξηγεί στον Τσινάρ ότι αυτή και ο Γιαλίν αποφάσισαν να παντρευτούν παρά τις αντιρρήσεις του Τοπράκ. Στο μεταξύ, ο Ιμπλίς προσεγγίζει την Ασλί, η οποία νομίζει ότι θέλει να κλείσει ραντεβού και του δίνει την κάρτα της. Το επόμενο πρωί, ο Ιμπλίς ακούει τη Νεχίρ να της μιλάει για το ταξίδι στην Αμερική και μαθαίνει πού βρίσκεται το ζευγάρι.
Ενώ η Γιεσίμ και η Νταμλά αναλαμβάνουν να φροντίσουν τη νυφική εμφάνιση της Ντεφνέ, ο Ιμπλίς αποκαλύπτει στον Τοπράκ πού βρίσκονται οι... μελλόνυμφοι. Στη συνέχεια, παρουσιάζεται στη Χαμπιμπέ, της εξηγεί ποιος είναι και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της για άλλη μια φορά! Η γαμήλια τελετή έχει ήδη ξεκινήσει όταν ο μαινόμενος Τοπράκ καταφτάνει, μαζί με τη Λεϊλά, τη γιαγιά, τον παππού και τη Μεφτουνέ! Ο Πολάτ και η Νεχίρ αναλαμβάνουν να τους καθυστερήσουν ώστε ο γάμος να ολοκληρωθεί στο πάνω πάτωμα και, όταν ο διεκπεραιωτής γάμων κατεβαίνει τη σκάλα, απελπισμένος ο Τοπράκ φωνάζει ότι παντρεύτηκαν! Όταν, όμως, ανεβαίνουν όλοι επάνω, ο Πολάτ λέει ότι ο Ντενίζ παντρεύτηκε την Νταμλά και η Νεχίρ συμπληρώνει το ψέμα λέγοντας ότι η νύφη είναι έγκυος! Ο Τοπράκ θυμώνει με τον Ντενίζ γιατί το ίδιο διάστημα έβγαινε με την Εζγκί και, μαζί με τον παππού, του ζητούν εξηγήσεις, την ώρα που ο Τσινάρ με τη Γιεσίμ φυγαδεύουν τους νεόνυμφους! Η Νταμλά, στο μεταξύ, κατηγορεί τον Ντενίζ ότι την απάτησε και του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί.   Όσο για το ζευγάρι, φτάνει στο σπίτι στο βουνό και ο Γιαλίν υπόσχεται στην Ντεφνέ ότι η αγάπη του για εκείνη δεν θα σβήσει ποτέ. Το πρωί τής λέει πως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους.
Όταν, όμως, φτάνουν στο σπίτι, όλοι τους κάνουν νόημα να μην πουν την αλήθεια, γιατί η γιαγιά δεν είναι καλά. Τότε, η Ντεφνέ λέει στον Τοπράκ ότι αποφάσισαν να παντρευτούν…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO